Policy m.m.

Bloggens policy är att publicera allt som är ämnesrelaterat, sedan må åsikterna vara röda, gröna, blå, gulblå eller något annat. I övrigt gäller standardkommentarsregler som t.ex. gott uppförande och förbud mot spam.

Postar någon diskussionsinlägg som saknar anknytning till ämnesrubriken, men ändå är av någon slags intresse så kan de hamna här, oftast inkl. min egen kommentar.

Annonser

3 responses to “Policy m.m.

 1. Författare: Mattias Lönnqvist
  Från Piratpartiet, står ni för detta?, 2008/09/10 at 8:24 f.m.

  Högt i tak i SD? Låt mig småle:

  http://www.politikerbloggen.se/2008/04/21/8703/
  http://www.politikerbloggen.se/2007/08/07/5424/
  http://www.politikerbloggen.se/2008/08/16/11762/

  I övrigt hade jag inte förväntat mig att du skulle förstå — eller ta till dig — den kritik som jag framförde. Sverigedemokrater brukar vara duktiga på att spela förorättade offer och dina resonemang saknar stringens och logik.

  Ang. dina 3 länkar.

  1. Medias version förnekas direkt av en styrelserepresentant för Sd, vilket framgår av länken.

  2. Tomelilla-representanten som uteslöts var helt öppen med att han inte tänkte följa partilinjen. Sådana representanter vill inget parti ha.

  3. Det som står stämmer inte. Rinderheim uppmanades att lämna distriktsordförandeposten för Stockholm, men var välkommen att sitta kvar för Sd i Nynäshamns kommunfullmäktige. Rinderheim valde själv att lämna partiet.

  Hur jag än letar i dina inlägg kan jag inte finna någonting värt att kalla kritik. Dravel, invektiv och en rå cynism gentemot brottsoffer är allt du lyckas prestera.

 2. Postat av Bahlool 090329, under debatten ”Medeltiden är närmre än du tror…”, flyttat hit. Mina kommentarer i kursiv stil nedan, avslutar debatten.

  1. Så det är bara att läsa men ändå kan du inte kopiera och klistra in ett enda utdrag där jag demoniserar och hetsar mot judar? Kanske du kan skicka kaliber på mig 😉
  Enligt världen, förutom SD, USA och Israel, är Palestina inte judarnas land. Inklusive Sverige.

  Du har en Israel-flik på din sajt. Den som vill hittar dit, jag tänker inte hjälpa dig sprida smörjan till min blogg. Israels gränser godkända av FN, innefattar långt mer än 50% av det som araber brukar kalla för Palestina.

  2. Jag har blivit kallad för jävla invandrare, jävla mussle osv av Sverigedemokrater.

  Det är lätt att kläcka ur sig saker när man slipper bevisa dem, inte sant?

  Så i vårt kära Sverige är det ok för er att ljuga, hetsa och kalla oss svenska muslimer för saker och ting, men det är inte tillåtet för oss att använda oss av liknande ord?

  Men du gör ju inget annat än att smäda och sprida hat, och går ändå fri, så vad klagar du på?

  Rasister är ni, då ni ogillar vissa mörka människor.

  Jag ogillar vissa ljusa människor också, men gillar vissa mörka.

  Brunskjortor är fakta ur er egen historia.

  Vad som är fakta ur historien är att Hitler slöt band med muslimer under andra världskriget. Här en bild som visar ett stycke muslimsk och nazistisk gemensam historia: http://www.andrewbostom.org/images/stories/swastikascimitar_resized.jpg

  Så när ni säger jag är bidragstagare och terrorist och hetsar mot judar, har ni fel och ljuger..det jag sa är sanningen då jag har belägg för det 🙂

  Visst, islam är sanningen o.s.v. Har vi hört det förr?

  3. Du tål inte muslimer och islam i Sverige, det är intolerans. Jag tål din och andras rätt att vistas här.

  … i hopp om att vi ska konverteras till den rätta tron …

  4. Jo gör det, för han håller sig till de demokratiska spelregelrna. Hade han å andra sidan sagt du får inte rösta eller du måste rösta på det och det partiet annars blir det problem..då blir det skit…

  Mahmoud wipe-israel-off-the-map Ahmadinejad demokrat… där kom den, inte helt oväntat.

  5. Verkar ju inte så, då du ogillar kritiken som kom upp i programmet om SVerigedemokraterna. Du skriver ett inlägg om muslimer och ifrågasätter att de skulle göra nåt liknande men då behöver du bara titta på Uppdrag granskning som visade på fanatiker som var antisemiter och uppmanade till terror. Det är lätt för dig att skylla på en komplott..men sanningen är långt därifrån.

  Jag har skrivit varför jag ogillar det, och kommenterar det inte mer här. Jo det var ett bra inslag på Uppdrag Granskning, men ett skrap på ytan.

  6 Så det är debatt när man tecknar Muhammed och muslimer, med de särdrag man menar araber/muslimer har?

  Debatt eller inte, folk har rätt att uttrycka vad de vill, det är grunden i den västerländska yttrandefrihet som du inte förstår.

  Så vad är det för skillnad på det och antisemitiska teckningar där juden utmålas att vara sniken, slug, krokig näsa och att han kontrollerar världen?

  Det är du däremot för, antar jag…

  Märkliga är ändå att om jag kritiserar Sverige, så får jag höra att jag inte hör hemma här 😉 Ändå sser jag Sverige som mitt hemland. Så varför tar då Sverigedemokraterna illa vid sig av sånt?

  SD bedömer inte enskilda personer. Det ingår inte i politik.

  Det finns saker som ärekränkning och det finns saker som förtal. Att håna Muhammed är bara en provokation och det vet du. Det handlar inte om yttrandefrihet utan det handlar om attacker och provokationer för att irritera och mucka gräl. Dina värderingar är inte de värderingar som gäller andra länder och kulturer. Vill en svensk håna eller häda, får han gärna häda sin egen kultur eller sina egna förbilder.

  Nu visar du din aggressiva, assymetriska intolerans igen. Ingen får minsann håna dig och dina muslimska trosfränder, men du tar dig friheten att håna andra.

  Så varför ser jag inte karikatyrer över judar? Över judiska heliga personligheter? Vart är yttrandefriheten i det fallet?

  Du måste vara blind om du inte hittar sådana bilder. Eller så vet du inte hur Google fungerar. Debatten avslutad.

 3. Den gode islamisten ” Bahlool” visar sig vara just så hycklande och lättkränkt över några muhammedteckningar som kunde förväntas.
  Några frågor till ”Bahlool”:

  Jag blir faktiskt ”kränkt” av att sådan retorik förväntas gå hem i stugorna.
  Står det ”idiot” i min panna?

  Sverige är ett västerländskt demokratiskt uppbyggt samhälle. Vi behöver inga muslimska korantolkare för att fortsätta vara en modern och demokratisk stat.

  Snarare så är det dags för er, Islams otaliga sagoberättare att ni skaffar en ny sagobok och gör helt om vid den svenska gränsen, ni gör intrång.

  Förstår du detta budskapjag framför eller måste jag skära ut små pappgubbar för att illustrera min ståndpunkt?

  UncleBob

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s