Heder åt Thoralf

Gammelmedia har ryckt loss ett par citat från SD-riksdagsmannen Thoralf Alfssons blogg, och stämplat dessa – och Thoralf – som rasistiska.

Orsaken är att Thoralf skrivit att utländska män står bakom nästan alla gruppvåldtäkter, d.v.s. han har sagt som det är. Ska man förfina det litet så är det invandrarmän från Nordafrika och Mellanöstern som är överrepresenterade. Den som vill verifiera detta kan t.ex. undersöka BRÅ’s egen statistik eller granska domar bakom den här sortens brottsmål.

I sammanhanget är det intressant att debatten kring icke-västerländska invandrarmäns benägenhet att våldta och gruppvåldta kvinnor, just nu går het i vårt grannland Norge. Debattklimatet i Norge är, liksom i samtliga av Sveriges grannländer utom möjligtvis Ryssland, betydligt friare, och ledande politiker från etablerade partier (absolut inte enbart från FrP) vill se tuffa, rentav dramatiska, åtgärder för att få bukt med problemet.

I norska media (Dagbladet) kan vi läsa t.ex. att norska polisen meddelar att *alla* överfallsvåldtäkter i Oslo under de 3 senaste åren begåtts av invandrare, och i Verdens Gang läser vi om att en ledande S-politiker vill psykundersöka asylsökare i förebyggande syfte. Den norska senterpartisten Jenny Klinge anklagar de icke-västliga gärningsmännen för att se på norska kvinnor som horor.

Det bästa svaret på svenska medias och politikers rasismstämplar av den här viktiga debatten, är att skärpa tonläget.

En riktig svensk accepterar inte kulturer där det är Ok att kvinnor våldtas. Sådana kulturer skall varje samhälle som gör anspråk på att kalla sig civiliserat, förklara krig emot.

Fler länkar till rasiststämplande svenska gammelmedia:
Dagens Dumheter
Svenskfientliga dagbladet
Göteborgspravdan
PKånska dagbladet
Helsingborgs Dagblad (i folkmun ”Pravda”
Kristianstadsbladet (öppet för förslag)
”Kristna” Dagen
… och lilla Laholmstidningen (även kallad ”Gubbakalsongen”, eftersom det står så lite i den) har också varit ”duktiga” och tagit in TT-dravlet.

Thoralf Alfsson bemöter officiellt på Sverigedemokraternas riksdagsblogg.
Politiskt Inkorrekt analyserar och jämför norsk och svensk debatt på temat.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s