Sjukt, TT

Dagen före valet nöjer sig Tidningarnas Telegrambyrå (TT), med god hjälp av Sydsvenska Dagbladet (SDS), inte längre med vinklingar och halvsanningar. Den politiska korrekthetens dödsrosslingar innehåller denna dag en halsbrytande anklagelse mot en svårt drabbad medmänniska.

Gammelmedia sprider idag ”nyheten” att SD-politikern David von Arnold tillfogat sig själv de skador han drabbades av, när han fredagen den 10 september överfölls och torterades i sitt hem av maskerade män. David fick bl.a. ett hakkors inristat med kniv i sin panna. Detta anklagar nu gammelmedia David för att ha ristat in själv!

Grunderna till misstankarna om självförvållande går inte av för hackor:

Enligt Sydsvenskans källor klassar rättsläkaren sannolikheten för att alltihop är fejk som 9 på en 10-gradig skala. Bedömningen görs utifrån hur djupa skadorna är och hur kniven varit vinklad när hakkorset skars in.

Ok. Så om man blir knivöverfallen så gäller det alltså att tänka noga på att vrida sig på ett särskilt sätt (alt. be förövarna tänka på hur de skär), så att vinkel och djup i såren ger ett gott intryck efteråt? Fan David, varför tänkte du inte på det?

Hade Olof Palme och Anna Lindh varit sverigedemokrater så hade väl TT m.fl. skrivit om historien till att de begick självmord.

Ps. Den läkare som (om han citerats korrekt) offrat sitt hederskodex genom att svärta ner ett brottsoffer i försök till kamp mot ett misshagligt politiskt parti, borde med omedelbar verkan fråntas sin läkarlegitimation.

Helsingborgs Dagblad
Dagens Nyheter
Svenska Dagbladet
Sydsvenskan (med mer djuplodande ”smaskigheter”)
Göteborgsposten
SVT
Expressen

Annonser

10 responses to “Sjukt, TT

 1. ingen, INGEN skulle rista in ett hakkors i pannan, med arrbildning for livet, det faller pa sin egen orimlighet. detta kombinerat med timingen samt det faktum att det maste vara utomordentligt svart att dra nagra som helst slutsatser baserat pa vinklar och djup gor denna pressrelease, en dag fore valet, till ett demokratiskt lagvattenmarke av historiska proportioner.

  lakaren som kokat ihop denna ettersoppa, tillsammans med regimmedia som skamlost hakar pa vad de rimligtvis maste forsta vara en logn och ett pr trick pa borde kort och gott atalas for valfusk.

 2. Vakna upp för fan.

 3. hur i helvete kan man gå ut med en sådan anklagelse dagen innan ett riksdagsval???????????????

  jag har inte tänkt att rösta på SD utan på Nationaldemokraterna men överväger att byta till SD (inte pga detta).

  jag avskyr verkligen riksdagspartierna och media pga deras respektlösa förmyndarskap mot oss svenskar.

  vi röstar på vem VI vill utan deras pekpinnar!!!

  nej, jag är inte ”arbetslös och lågutbildad” utan tekn dr.

 4. Jo… eh.. och det faktum att polisen inte hittat ett enda spår som stärker hans version.

  Nu ska man komma ihåg att läkarens utsaga går att granska och då ser man att läkaren har rätt, medans sagan från SDaren inte gått att granska på något vis.

  Du vänder ju på hela grundtesen om att en människa är fri från skuld (och anklagelser) tills motsatsen bevisats. Hade jag varit SD-motståndare och kanske applåderat vissa skriverier kring SD i media, så hade jag åtminstone rodnat vad gäller de här skriverierna. Det går bara inte att försvara. Jag antar att du inte ens gjorde ett försök? //Mod’s anm

 5. Kommentarsreglerna! //Mod’s anm

 6. ”ingen, INGEN skulle rista in ett hakkors i pannan, med arrbildning for livet, det faller pa sin egen orimlighet.”

  Men såret var ju för ytligt för att orsaka någon ärrbildning (det är alltså inte direkt skuret, utan mer ”ristat”), det har von Arnold själv uppgivit i interjuver. Vilket i sig själv är ett tecken på att det är sjävförvållat – skulle AFA nöjt sig med att bara rispa lite? Nej, de skulle ju garanterat karvat på ordentligt.

  Inga misstankar finns specifikt mot just AFA i det här fallet. Faktum är också att AFA inte brukar döda eller svårt skada folk, utan mest är ute efter att störa, förstöra och skrämmas. Det positiva i eländet är att såret von Arnold fick vid överfallet, av allt att döma inte är så stort att det kommer ge ärrbildning //Mod’s komm

 7. Ah, detta är ju ett klassiskt sätt att göra det på, hade han haft lite mer is i magen hade han väntat några dagar till innan han gjorde det så det inte hade upptäckts, bifogar ett annat exempel på denna klassiker: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20081024114145AAURt3e

  Jo men visst har det hänt att även misshandlade kvinnor beskyllts för att ha tillfogat sig själva sår, skador och blåmärken. Så långt är jag med. Misstankarna grundas enligt Sydsvenskan på att von Arnolds sår har fel djup och är skuret i fel vinkel, för att vara vållat av någon annan. Du talar om att han borde väntat några dagar för att dölja sina påstådda självsniderier, men djup och vinkel syns väl ändå direkt? //Mod’s komm

 8. Kommentarsregeln! //Mod’s anm

 9. Överfallet på Kinnunens flickvän försökte de också avfärda som självförvållat, men den linjen kom av sig när Kinnunen sedermera själv blev överfallen och ett par gärningsmän (eller säger man gärningskvinnor?) dömda för detta.

 10. Alla som läser svensk massmedia vet att SD fejkar allt. Man misshandlar sig själv, man slår sönder sina egna bilar och även de senaste är tydligen att man ristar sig själv med kniv. Väldigt konstigt parti i en demokrati.

  Man vet även att SD inte har något att framföra till det svenska folket och därför kan de egentligen inte hålla torgmöten. SD har löst det genom att man klär ut sig till en medlem från AFA, V eller MP och sedan stör man sina egna möten. Det funkar bra för det döljer att man inte har något att säga och polisen avbryter mötena innan det avslöjas.

  Det är härligt att leva i en Svensk demokrati

  OBS: Det finns ironi i inlägget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s