Väljare, låt er inte hunsas!

7 partier i nuvarande riksdag kämpar desperat och enat för att behålla sitt gemensamma maktmonopol. De kommer misslyckas, men kommer ändå med visshet att nå ett valresultat oerhört långt över vad de förtjänar, enligt opinionsmätningarna någonstans mellan 92 och 95%.

Att rösta på sittande sjuklöver är samma sak som att säga: Jag är nöjd med hur dagens Sverige ser ut. Jag är nöjd med att Sverige har världens slappaste kriminalpolitik, där det daltas med brottslingar och där brottsoffren skymfas. Jag är nöjd med att våra äldre behandlas illa, får ransonerat kaffe på vårdhemmen och, trots ett liv av hårt arbete, lever på några enstaka tusenlappar per månad (som sedan beskattas). Jag är nöjd med att Sverige har en massinvandringspolitik som ruinerar både vår ekonomi, vårt sociala lugn och solidaritet och de västerländska värderingar kring humanism och demokrati som tagit 100-tals år att odla fram.

Instämmer man med ovanstående så ska man rösta på något av de 7 partierna i nuvarande riksdag den 19 sept. Vilket spelar ingen roll, för inte mycket skiljer men desto mer är gemensamt: Systematiskt brutna vallöften, tabuisering av viktiga samhällsfrågor, demokratin offras för att motverka meningsmotståndare.

Instämmer man inte med ovanstående, så finns ett parti kvar. En röst på det partiet är en röst för välfärd före massinvandring, en röst för ordning, reda och rättvisa i samhället, en röst för en politik med fokus på svenska medborgare, och en röst för en stärkt och återupprättad demokrati. Det är förstås en röst emot den 7-hövdade hydran i nuvarande riksdag, och lika mycket en röst emot ”gatans parlament”, vars främsta (och enda) vapen är skrik, hot och våld.

Rösta på Sverigedemokraterna den 19 sept.

SD-Länkar:
SD’s valmanifest
SD’s skuggbudget
SD-kuriren

Andra länkar:
Dagens Nyheter
Göteborgsposten
Helsingborgs Dagblad
Om slutdebatten (DN)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s