EXPO-medarbetare gör revolt

De som följde EXPO-medarbetaren Jonathan Lemans blogg från början, känner till att han avvek från normaltonen i media, när det gällde den avhoppade sverigedemokratiske kommunfullmäktigekandidaten Staffan Gising. Leman gjorde flera korrekta observationer ang. Gisings dubbla tungor och bekymrade sig, liksom bl.a. Mittenradikalen, över Gisings utfall mot judar.

Leman har dock fördjupat sig ytterligare i problematiken, och i en artikel publicerad i Journalistförbundets tidning 12 augusti skriver Leman rakt ut att de flesta mediers rapportering om avhoppet har präglats av okunnighet om Sverigedemokraterna och ett okritiskt förhållningssätt till den avhoppade sverigedemokratens antisemitiska uttryck och förhållningssätt till islamofobi.

Det intressanta i sammanhanget är ju att det är Expo som under minst ett decennium ”uppfostrat” svenska media i hur de skall förhålla sig till kritiker av de båda politiska blockens gemensamma massinvandringspolitik. Media skulle kunna replikera på Lemans kritik med ”Vi gör ju bara som ni sagt vi ska göra”.

Källa: Politiskt Inkorrekt

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s