RFSL borde ha svart tistel

2009 gavs RFSL’s ”Rosa tistel” till Kristdemokraternas partiledare Göran Hägglund, eftersom han inte ansågs tillräckligt ha svikit sitt partis ideal. I år har den ”rosa tisteln” givits till, tadaa!, Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson!

RFSL, ”riksförbundet för sexuellt likaberättigande”, är en politisk kampanjorganisation och inget annat. De säger sig företräda HBT-personer, men en klar majoritet av dessa vill inte låta RFSL politisera dem eller förvandla dem till freaks och gycklare. De vill leva som andra människor och bli respekterade som sådana. RFSL är, och representerar, overklighetens folk.

Det var f.ö. RFSL som nyligen vägrade bjuda in Sverigedemokraterna till en politisk debatt, trots att de bjöd in andra partier utanför riksdagen (och som inte har en millimeters chans att nå dit i höstens val). Organisationens ledning saknar både ryggrad och elementär demokratisk mognad.

Vad kan man mer säga, än att så här går där när en samling gycklare får för mycket makt. Sverigedemokraterna bör enligt bloggens uppfattning verka för att organisationen RFSL får sitt statliga understöd indraget, åtminstone fram tills dess att organisationen upphör med politiska kampanjer.

Länkar:
Mattias Karlssons blogg
Politikerbloggen
RFSL (newsdesk)

Annonser

One response to “RFSL borde ha svart tistel

  1. Tisteln är en stolt och vacker och tålig växt.
    Precis som Jimmie.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s