Mona Martyr

Med mediernas hjälp gråter Mona Sahlin nu ut över hur orättvis världen är mot henne, och hur elaka hennes meningsmotståndare är. Orsaken: Hon har utsatts för satir genom ett kedjebrev som presenterar en del sanningar om fru statsministerkandidaten, vilka kanske inte är alltför hedervärda.

En moderat kommunpolitiker i Gnosjö påstås ligga bakom. Jaha då var väl hans karriär slut… för så brukar det ju funka med ryggdunkandet 7klöverpartierna emellan.

Att Mona gärna spelar martyr vet vi sedan tidigare. Men det sliskiga i sammanhanget är att media, inkl. ”opartiska” media som SR, uppmuntrar den bilden. Går det riktigt illa för Sverige så kan Mona Sahlin vara klar för statsministerposten om 3 månader. Är man i den positionen som Sahlin är, så får man också tåla tuff berättigad kritik, utan att det ska gnällas om ”förtal”. Sossar har själva inget emot att förtala andra, särskilt sverigedemokrater. Nu får de själv en försmak av sin egen medicin, och det är förstås bara nyttigt för dem.

Håll till godo! (klicka på bilden, så kommer hela kedjebrevet upp)
test

Länkar:
Svenska Dagbladet
Dagens Nyheter
Sydsvenskan
Sveriges television
Gävle Dagblad
Dagen
Helsingborgs Dagblad

Annonser

3 responses to “Mona Martyr

 1. Var någonstans gråter hon ut? Fattar inte. ”Kritiken”, som du kallar den, verkar ju ha en faktabas som har ungefär lika tung bäring som SD:s partiprogram, så jag förstår att det tilltalar.

  Hon behöver inte gråta ut. Sosselismande TT gråter ut i hennes ställe, åt henne, och övriga media kopierar i vanlig ordning budskapet.

  De 9 punkterna är fakta rakt av. Sanningen svider för er sossar och kommunister, eller hur? Men nu ska den fram, så att vi förhoppningsvis kan undvika att Sverige får sin mest korrumperade statsminister hittills.

  //Mod’s anm

 2. Det värsta med mona är att hon står för massinvandring och bögbröllop!

  Men det är iofs inget som skiljer henne från den övriga sjuklövern. Sahlins exempellösa korruption är vad som särskiljer henne. Jag gillar verkligen inte Reinfelt, men Sahlins register har han åtminstone inte, och han har åtminstone ett hum om hur man för sig statsmannamässigt. //Mod’s anm

 3. Jag hoppas att Mona klamrar sig kvar vid (s)-ledarposten även efter valet så att Sverigedemokraterna kan fortsätta bygga på den framgång som riksdagsvalet lär bli.

  Det ska ju bli val även 2014 och då skulle det sitta gott om SD passerar (s); fast då såklart har nog Mona hunnit stämpla ut.

  Va hoppas du Mona ska sitta kvar, din förrädare 😉 Nej men skämt åsido, så vore det ju nästan lite synd om Mona avgick direkt efter valet. Då finge vi aldrig se henne förlora debatter mot Jimmie Åkesson i riksdagen.

  Klart man ska tänka framåt. Med korten rätt spelade i riksdagen 2010-2014, skulle SD-ambitionen inte omöjligt kunna vara regeringsposter efter 2014, och ev. också att bli största parti (inför 2010 är det uttalade målet att komma som nr 3-4).

  //Mod’s anm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s