På detta slödder biter bara tuffa tag och hårda straff

Sverigedemokraternas valupptaktsmöte i Landskrona den 31/5 saboterades av bl.a. Vänsterpartiets ungdomsförbund Ung Vänster. Till dessa vill bloggen bara säga: Gråt för fan inte den dag ni får rutorna krossade på era partilokaler, av någon idiot i er egen division. Det är ni som satt tonen!

SD-politikern Andreas Westberg utsattes dessutom för en feg fysisk attack av ett gäng röda löss som omringade honom i ett försök att stjäla hans kamera, vilket dock ej lyckades.

Polisen löste inte sin uppgift den här gången heller, utan lät det hända, fastän uppgiften inte var svår att lösa. Fridstörarna var lätta att identifiera. Medel fanns helt eller delvis redan på plats för att slå till med erforderlig kraft och lösa både den primära uppgiften att se till att Sverigedemokraterna kunde genomföra sitt möte och den sekundära (tidsmässigt, inte viktmässigt) att vidta åtgärder för laga uppföljning.

Detta kan inte få fortsätta. Bloggens förslag är att Sverigedemokraterna överväger alternativa medel för att skydda sina torgmöten och sin grundlagsstadgade mötesfrihet. Sådana medel finns såväl lagliga, olagliga och sådana som slirar lite på gränsen till det lagliga, men som gör fruktansvärt ont på en angripare. Det är gränslöst tragiskt att polisen inte klarar ens sina mest grundläggande uppgifter. De ansvariga för det polisiära misslyckandet borde skämmas, eller bättre – avgå.

”Mona Sahlins planerade avstampsmöte blev aldrig riktigt av”. Om sabotage riktas mot ett S-möte, hade Skånes egen lilla Pravda uttryckts sig så då? Helsingborgs Dagblad tyckte uppenbarligen inte att det var så allvarligt att SD-mötet stördes, och visar att deras demokratisyn idag inte är ett dugg bättre än på 30-talet när redaktionen beundrade en liten man med sned lugg och kort mustasch.
Attacken mot Westberg, enligt HD
DN
Sydsvenskan
Politiskt Inkorrekt

Stödet för SD minskar knappast p.g.a. de här angreppen och den mediala uppmärksamheten blir flerfalt bättre än om SD inte attackerats, men låt oss för all del ändå inte låta det stjäla hela arenan. Sverigedemokraterna presenterade idag även sin skuggbudget. Mer om denna på Fria Nyheter.

Annonser

4 responses to “På detta slödder biter bara tuffa tag och hårda straff

 1. Björn Pålsson

  Det j-vla slödder(ung vänster,bl.a)som störde sd mötet i måndagskväll i Landskrona,på Rådhustorget förtjänar inget annat än att mötas med avsky och fördömande.Jag hoppas verkligen att någon krossar partiets rutor på på Eriksgatan i Landskrona.

  Redaktionen delar inte din uppfattning och hoppas inte att det ska behöva ske, men om det sker, så är det ju en uppenbar följd av den typ av metoder (sabotage) som Vänsterpartiet själva utövar mot andra. //Mod´s anm

 2. .

  VI LEVER I ETT LAND MED FRIA DEMOKRATISKA VAL, SÅ KOMMER KNÄPPGÖKAR OCH INVANDRARE ATT FÖRSTÖRA EN DEMONSTRATION SOM ÄR FULLT LAGLIG OCH ÖNSKVÄRD
  DET ÄR INTE KLOKT VAD LANDET FÖRFALLIT SEDAN MASSINVANDRINGEN!
  .

 3. ”Ung Vänster. … Gråt för fan inte den dag ni får rutorna krossade på era partilokaler. Det är ni som satt tonen!”

  Härligt att på sin blogg gå ut och hota Ung Vänster med våld. Ung Vänster bör polisanmäla dig för hot. Det är ingen idé du raderar det, för det är redan sparat.

  I en demokrati får man finna sig i att alla inte tycker lika, och då SD är ett extremistiskt miniparti så kommer SD alltid att skrika i motvind. SD får helt enkelt finna sig i att bli bortbuade, så är det i en demokrati.

  Det är inget hot din dummerjöns, och det ska stå kvar. Ingen kan väl hindra att du bränner din egen och polisens tid på en okynnesanmälan. Vem ska du förresten anmäla? Ansvarig för internet?

  Att bloggen tar avstånd från att det verkligen skulle hända framgår särskilt tydligt av kommentarsväxlingen, där en skribent är av en annan uppfattning. Han får uttrycka den åsikten här men han får inte stå oemotsagd.

  Att ”bua bort” någon är ett lagbrott, enligt brottsbalken. Likaså att uppvigla till sådan gärning. Ung Vänster bryter mot lagen för att föra fram sitt budskap. De som själva bryter mot lagen förverkar sin möjlighet att trovärdigt klaga ifall de själva utsätts för lagbrott. //Mod’s anm

 4. Läs mer detaljerat om vad som hände i verkligheten. Läs om Imanen som släpade med sina vettskrämda barn-barn och delade ut visselpipor till dem.
  Sen har den satans hycklaren mage att klaga på att de fotograferades för att man skall kunna se deras odemokratiska handlande.
  http://politisktinkorrekt.info/2010/06/08/ny-version-6-aringen-och-massmedia/#disqus_thread

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s