20 maj = Rita Muhammed-dagen

Igår 20 maj var det ”Rita Muhammed”-dagen. Motsvarande Facebookgrupp fick snabbt över 100000 medlemmar.

Redaktionen har f.n. inga bra tecknare och har därför avstått deltagande i tävlingen, men vi finner att den är ett gott initiativ. Muslimer måste vänja sig vi att vi lever i en fri värld där de, liksom alla andra, kan bli föremål för kritik. Eftersom muslimer (åtminstone inte de tongivande) inte klarar av att ta kritik, så är det bästa vapnet att intensifiera kritiken och hamra kontinuerligt på de känsligaste punkterna, så att de till slut tvingas acceptera faktum. Det finns ingen plats för förbud mot kätteri i ett modernt samhälle. Sådant tillhör 1500-talet och ska aldrig mer tillåtas komma tillbaka.

Den katolska kyrkan har fått krypa till korset (bokstavligen) för avslöjandena där, och det är bra. Problemet med islam är förstås annorlunda, och inget som kan läkas på ett par decennier. I islam är det högste profeten själv som är problemet, och det kommer förstås bestå sålänge den religiösa ideologin islam existerar.

Ingen ideologi vars huvudperson ägnade sig åt pedofila övergrepp på barn skall någonsin mer få vara ifred för kritik. Islam ska inte på något sätt undantas. Dess vidriga, aggressiva uttryck skall aldrig tillåtas sätta dagordningen. I dagens samhälle betraktar vi 53-åringar som gifter sig med 9-åringar som vad de är: avskum och pedofiler!

Länkar:
Politiskt inkorrekt
Expressen
Ted Ekeroth

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s