Unga Muslimers fula tryne i dagen

Sveriges ledande förening för unga muslimer, med just namnet Unga Muslimer, har avslöjats med att bjuda in en föreläsare vid namn Abdullah Hakim Quick till sin stundande konferens under påskhelgen. Bl.a. anser Abdullah att judar är smutsiga och att homosexuella skall dö.

Utdrag ur ett tal av Sheik Abdullah Hakim Quick på nätsajten ”enjoy islam”:

One of the most dangerous groups coming to the surface is the homosexuals. The pomolute is taking over society, and when they take over – know, that the destruction is near!
…and they asked me what the islamic position was, and i said that the punishment is death, and that i will not change this religion.

När Unga Muslimers ordförande Mohammed Kharraki konfronteras med uppgiften, viftar han bort det:

– Vi bestämde att vi inte tänkte ta tillbaka hans inbjudan, det skulle bli för många ändringar i programmet.

Man undrar i stilla sinne hur mycket företrädarna för muslimska organisationer, d.v.s. de s.k. ”moderata” muslimerna, egentligen ska komma undan med, i skydd bakom den allmänna rädslan för islamofobstämpel?

Sverigedemokraterna får ofta den oförtjänta stämpeln ”homohatare” av enda orsaken att vi kritiserar kyrkliga äktenskap för homosexuella och motsätter oss lagändringar som underlättar homosexuellas barnadoptioner.

Sverigedemokraterna står till skillnad från de här muslimska grupperingarna upp för alla människors lika värde, och vi tar vem det än vara må bakom våra ryggar när de drabbas av fega dödshot från religiösa eller andra uslingar.

Länkar:
Sveriges Radio
SD-kuriren
Pressmeddelande från RFSL
Expressen
Gudmundsons blogg
Gaysajten QX
Politiskt Inkorrekt

Annonser

9 responses to “Unga Muslimers fula tryne i dagen

 1. Kanon inlägg!
  Jag är homosexuell och stolt Sverigedemokrat. Har alltid känt mig välkommen bland Sverigedemokraterna.

  Tack ska du ha, det värmer. Kolla gärna det här inlägget som jag skrev för ett tag sedan, det är lite relaterat: http://patrikohlsson.wordpress.com/2009/11/21/hbt-sajten-qx-pissar-pa-sd-sympatiserande-hbt-personer/ //Mod’s anm

 2. Ta och läs denna samling av Haditherna (som efter Koranen är islams allra viktigaste plattform):

  http://www.usc.edu/schools/college/crcc/engagement/resources/texts/muslim/hadith/bukhari/

 3. Jag fann den här intressanta länken, som visar ett par fall som tystats ner av media, där homosexuella svenskar angripits av muslimer och t.o.m. vänsterextremister.

  http://politisktinkorrekt.info/2010/03/12/afait-fran-hollviken-atalad-for-ran-mot-homosexuell-man/

  Det ska i sammanhanget sägas att även högerextremister (nazisympatisörer) ofta angriper homosexuella med våld, men det behöver jag knappast länka till för att ge exempel på, eftersom media rikligt och regelbundet rapporterar om sådana fall (vilket de gör helt rätt i… felet gäller att de inte rapporterar med en bråkdel av samma frenesi kring muslimers hat och våld mot homosexuella).

 4. Alireza Shirazi

  Imamen är ett bevis på att muslimer ÄR terrorister! Antingen lyder man Islam eller blir man av med sina kroppsdelar framför ögonen av andra på stan, tills man dör!!! Död åt muslimer. Jag spottar på pedofilen Muhammeds grav!
  Alireza (Ex-muslim från Iran)

  ps, Lars Wilks hade fel faktiskt om Muhammed. Muhammed var INTE hund, han var en GRIS! Ds

  Hårda ord, men det är inte svårt att förstå ilskan. ”Död åt muslimer” ställer jag dock inte upp på. Det vi ska döda är sjuka ideologier, inte de människor som fallit offer för dem. //Mod´s anm

 5. stoltsd:
  Detta skriver Björn Söder (2:a på riksdagslistan) själv på SD-kurirens hemsida:

  ”Dessa sexuella avarter är inte normala och kommer aldrig att vara normala. Normalt är det som vi människor är skapta för, det vill säga att kunna få avkomma och föra släktträdet vidare. Och mig veterligen är detta något som sker mellan en vuxen man och en vuxen kvinna – inte mellan två män eller mellan två kvinnor eller mellan några andra konstellationer. Däremot kanske man kan säga att homosexualitet är naturligt eftersom det förekommer i naturen, men med det resonemanget skulle även pedofili vara naturligt, vilket jag knappast håller med om.”

  Känner du dig fortfarande välkommen hos SD?

 6. Danne

  Jag hjälper dig gärna med referensen: http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/soder/2007/08/01/botten_maste_snart_vara_nadd

  Jag har i ett tidigare inlägg kritiserat Björn Söder för dessa kända och väl-ältade fraser:

  http://patrikohlsson.wordpress.com/2009/11/21/hbt-sajten-qx-pissar-pa-sd-sympatiserande-hbt-personer/

  HBT-vänstern vill inget hellre än att sprida oro och magont bland HBT-personer inför SD, genom att försöka styra över den skarpa kritik SD riktar mot HBT-vänstern, på HBT-personer som grupp. Därför är det onödigt att vi matar trollen genom att slira på tydligheten, om ens bara i en enda mening eller stycke.

  Hade jag själv varit homosexuell så hade jag bara haft ännu ett skäl att vara sverigedemokrat. Den islamisering som dagens HBT-vänster bejakar är ett hot mot HBT-personer redan idag, och riskerar att försätta denna grupp (och givetvis en mängd andra) i en mycket svår situation i framtidens Sverige.

  Nedan länk till ett klipp där vänsterns favorit: islamisten, judehataren m.m. Mahmoud Ahmadinejad förklarar att Iran är fritt från homosexuella (hur det aset kan tillåtas tala vid ett amerikanskt universitet är för mig obegripligt):

 7. Jag säger inte att jag inte är orolig över olika religioners ökande inflytande på vårt samhälle. Men så länge personer med liknande åsikter som Björn Söder finns på riksdagslistan, är SD knappast ett alternativ för oss HBT-personer.

  Den som hakar upp sig på Björn Söders nu flera år gamla uttalande och ser det som skäl att fortsätta rösta på nuvarande riksdagssjuklövers undfallenhet, lismande och kryperi inför ens egna förgörare, silar mikrober och sväljer blåvalar. Uppenbarligen resonerar inte alla HBT-personer lika trångsynt som du. //Mod´s anm

 8. Homosexualitet har alltid funnits och kommer alltid att finnas.
  När det kommer till kritan tror jag att man inom SD ändå har en viss acceptans till det.
  När det gäller muslimerna så kommer dem aldrig att acceptera homosexualiteten.
  Till sist , har själv kamrater som är homosexuella och dem är precis som du och jag.

 9. Vad vuxna människor ger sig in i för privata relationer med varandra är ingen politisk fråga överhuvudtaget.

  Det är egentligen inte förrän andra partier gör politik av HBT-frågor som SD har egentlig anledning att själva ha en politik på området. Hade andra partier inte politiserat t.ex. de kyrkliga äktenskapen (d.v.s. genom att öppna för samkönade sådana), så hade det inte blivit en SD-fråga överhuvudtaget. Det var ju de partierna som ville förändra något, inte SD.

  Observera f.ö. att SD inte har något emot partnerskapslagen (… vilket däremot M har, eftersom de 1994 röstade emot dess tillkomst). Den lagen är en logisk konsekvens av att bejaka alla människors lika rättigheter. Att förändra kyrkliga traditioner är det däremot inte (men varför inte istället inrätta en kyrklig välsignelseakt för samkönade som ingått partnerskap? kyrkan är öppen för alla, så inga problem… men låt befintliga traditioner vara!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s