Skäggebarnen del 2

Uppföljning av inlägget Skäggebarnen.

Jag nöjer mig i stort med den lilla länksamlingen nedan. Det vi sverigedemokrater (och givetvis också många politiskt oberoende med huvudet på skaft) sagt länge, bekräftas allt mer. De ensamkommande ”flyktingbarnen” är inte barn, utan till övervägande del vuxna långt över 18 år fyllda som ljuger om sin ålder, och som ljuger om förhållanden i övrigt också förstås.

En totalomprövning behövs av den här hanteringen där direktutvisning blir regel och beviljat uppehållstillstånd undantag. Sverige har skyldigheter gentemot FN vad gäller dem som söker uppehållstillstånd och hävdar asylskäl, men vi glömmer ofta bort att vi också har rätten att avvisa dem vi inte bedömer som trovärdiga. Bevisbördan måste ligga på den asylsökande, allt annat öppnar för anarki.

Sveriges Radio erkänner slutligen faktum
Tidigare har problemet uppmärkammats i Norge
Politiskt inkorrekt
Merit Wager (inkl. flera mkt bra vidare länkar)

Annonser

2 responses to “Skäggebarnen del 2

 1. Det måste vara något av det otäckaste man kan vara med om. Att som barn berövas mor och far, syskon och släkt, behöva fly från sin hemby, sitt hemland och rentav sin hemkultur. Så otäckt att sådana öden öppnar de flesta dörrar i kännande hjärtan.

  Och vem vill väl inte ha ett kännande hjärta!

  Illa då när denna speciella status missbrukas systematiskt och av allt fler. Nu har till och med SR – Sveriges Radio – uppmärksammat att många av flyktingbarnen inte alls är barn, utan ljuger om sin ålder för att få permanent uppehållstillstånd i Sverige.

  Vad skall vi ta oss till??

  Pappan

 2. Vad vi ska ta oss till… tja det är väl rättså givet att politiken kring de ensamkommande unga männen måste förändras, och att vi inte kan hålla på så här och låta vårt system utnyttjas.

  Men det är styrande 7klöver i riksdagen som bestämmer och de lär aldrig ändra sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s