Undersökning: Bästa regering

Bloggen har haft en undersökning som ställt frågan vilken av regeringarna i Sveriges grannländer som för bäst politik. Undersökningen var tänkt att stänga efter passage av 100 röster, och så sker nu vid 103 avgivna röster.

Som överlägsen segrare bland grannländernas regeringar står, inte helt oväntat, Danmarks regering, med 55% av rösterna. I övrigt hänvisas till skärmdumpen av undersökningen, till höger.

Nästa undersökning blir en favorit i repris, med anledning av att opinionsläget i Sverige förändrat sig sedan förra undersökningen, och det nu är nära till riksdagsvalet: Vilket parti blir störst utanför riksdagen efter valet 2010?

Annonser

One response to “Undersökning: Bästa regering

  1. Att göra undersökningar med ett underlag på hundra personer som läser en sverigedemokratisk blogg känns ganska oseriöst.

    Vem har sagt att undersökningen skulle vara seriös? Att Danmarks regering blir populärast på en SD-blogg, tyder väl dock på att felmarginalen åtminstone inte helt ätit resultatet.

    Apropos oseriöst: Din smutskastningsbok får du göra reklam för någon annanstans, alternativt under något av mina framtida eller tidigare inlägg där sådan reklam åtminstone passar ämnesrubriken.

    Mod´s anm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s