Sverigevänliga bloggar ökar kraftigt

Bloggtoppen är en av de mer kända rankinglistorna för bloggar i Sverige. Man mäter sidbesöken, och presenterar en rangordning baserad på veckobasis. Varje måndag kl 0.00 nollställs räkneverket, varför de bästa resultaten återfinns i slutet av veckan. Idag är det söndag, så följdaktligen är en mätning lämplig.

Jag har följt bloggtoppen men tyvärr inte sparat gammal statistik, förutom de ungefärliga minnen jag har av hur det sett ut tidigare. Sverigevänliga bloggar har legat ganska bra till länge, men för ca 2 år sedan (med reservation för mitt minne) så låg de populäraste av dem en bit från förstaplatsen i politik-kategorin.

För ca ett halvår sedan noterade jag att bloggarna FriaNyheter och PolitisktInkorrekt (länkar längre ner) hade seglat upp på de 2 översta placeringarna, med någon liten marginal mot bloggar som Jinge (ledsen, men jag länkar inte till antisemitiska hatbloggar) och Henrik Alexandersson. Idag är läget sådant att bloggtoppens 4 översta positioner i politik-kategorin besätts av högkvalitativa Sverigevänliga bloggar. De 2 översta av dem utklassar dessutom motståndet. Det är givetvis en fantastiskt glädjande utveckling.

Såhär ser det ut i skrivande stund, kl 11.30, den 6:te december 2009, vad gäller Sverigevänliga bloggars placeringar inom temat politik, inom topp 100:
[placering], [bloggnamn], [antal besökare fr.o.m. kl 0.00 måndag 30 nov]

1. Politiskt Inkorrekt (106051)
2. Fria Nyheter (46532)
3. Nätverk mot politisk korrekthet (16543)
4. Robsten blogg (14871)
10. Thoralf Alfsson (7737)
11. Mitt Sverige (6804)
18. Every Kinda People (3970)
19. Spikharrys blogg (3554)
24. Dragan Klaric (2815)
26. Jihad i Malmö (2644)
36. Carinas och Stefans SD blogg (2155)
38. Klartexten (2087)
48. Mattias Karlssons blogg (1516)
53. Kent Ekeroth (1359)
58. Antiism (1191)
65. Affes statistikblogg (1016)
71. Tankesmedjan Feminix (980)
76. Rakryggad (895)
82. Jimmie Åkessons blogg (822)
83. Björn Söders blogg (809)
95. Mittenradikalen 😀 (639)
98. Markus Wiechels blogg (620)

Annonser

7 responses to “Sverigevänliga bloggar ökar kraftigt

 1. Linus på Lamberget

  Fortsätt med ditt goda arbete. Ibland känns det tungt att kämpa mot etablisemanget, men när man inser att vi är flera som kämpar så förlorar inte jag hoppet.

  Sverigedemokraterna till riksdagen – för våra barnbarns skull!

 2. Pingback: DRAGAN KLARIC » Archive » Patrik Ohlsson: Sverigevänliga bloggar ökar kraftigt

 3. Samtidigt stoppar wordpress nu allt fler bloggar. Nu har också Demokratbloggen drabbats.

  Furutom det:

  Svenska folkets nativitet sjunker och politikerna motar det med att ta in obegränsat med invandrare, främst från de muslimska länderna.

  Det hade varit bättre med rundhänta bidrag till svenska barnfamiljer istället.

  Nu finns det en namnlista att skriva på för Folkomröstning Mot invandring. Skriv på och visa var du står!

  http://www.namninsamling.se/index.php?nid=3536

  Skriv på för din egen och landets skull!

  Sprid också länken till så många du kan, det här är OERHÖRT viktigt!

 4. Namninsamling mot invandringspolitiken

  Sprid videon på den här länken så är det nog många som vill skriva på!

  http://demokratbloggaren.wordpress.com/2009/12/07/namninsamling-mot-invandringspolitiken/

 5. Det är en stor fara som belyses. Europa håller på att byta folk, och vad den islamistiska kultur som vi byter till innebär, vet vi redan. Det är bara att se hur det ser ut i den muslimska världen idag.

  Videon i länken innehåller dock ett par saker värda att ifrågasätta. 8,1 barn per muslimsk kvinna i Frankrike låter otroligt högt. Inget muslimskt land har idag så höga födelsetal. I Danmark visar det sig att invandrarkvinnor numera ”bara” föder något över 2 barn per kvinna. Även om inte tillräckligt många byter kultur, så blir de i viss mån ”bekväma”. Det kan ge oss lite andrum.

  Videon påskiner i ett avsnitt att ett barn per kvinna innebär att det blir omöjligt för kommande generation att försörja sina äldre. Det är faktiskt lite grand samma argument som PK-etablissemanget kör just för att visa att vi behöver invandring. Låga födelsetal i sig är inte nödvändigtvis ett problem. Vi har under 1900-talet under en generation gått från 5-6 barn per kvinna ner till ca 2 barn per kvinna i Sverige, d.v.s. redan upplevt en period då relativt få yngre försörjde relativt många äldre. Ingen talar om den perioden som problematisk, men den skevhet man målar upp som ett skräckscenario nu, har vi alltså genomlevt förr – med bravur! Problemet uppstår i den ökande skevheten det skapar mellan olika kulturer, och särskilt när andelen människor i civiliserade länder, som lever efter civiliserade länders kultur, blir relativt färre.

  Utvecklingen är oroande. Islamismens inflytande ökar i Sverige och i världen. Då får vi en värld med mer splittring, mer krig, mer terror, mindre demokrati och mindre humanism.

 6. Jag märker denna trend med ökad tillströmning av folk med Sverigedemokratiska sympatier på forumet Exilen.eu

  Deltagarantalet den sensate tiden har vuxit och förmodligen fördubblats kanske tack vare att det är mestadels balanserade och sakliga debattinlägg.
  Sd 2010

  UncleBob

 7. Det var ett tag sen jag var på exilen, men ska kika inom där… verkar ha hänt mycket spännande där sen ”gamla dagar” 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s