Muslimledare hetsar mot SD

I SVT’s Uppdrag Granskning den 14 oktober 2009, gråter (o)svenska muslimska företrädare ut för licenspengar kring de terrormisstänkta ”svenskarna” som tillfångatogs och senare frigavs i Pakistan.

En av dem är Helena Benaouda, ordförande i Sveriges Muslimska Råd, mamma till den ena terrormisstänkta kvinnan Safia Benaouda. En annan är Mohammed Kharraki, ledare för föreningen Unga Muslimer.

En för kvällen fullkomligt okritisk och uddlös Janne Josefsson hummar med utan tillstymmelse till att ifrågasätta vad de 2 muslimledarna säger. I slutet av inslaget (vid 55.25) tillåts Mohammed Kharraki jämföra sverigedemokrater med Bin Laden-anhängare (!).

Kharraki bevisar därmed att han är en fullkomlig analfabet vad gäller demokrati, och han visar också ringaktning för AlQuaida-terrorismens offer. Hans organisation ”Unga Muslimer” som valt honom som sin företrädare, visar därmed också vad de går för.

Tillhör man, som Kharraki, en ideologi som uppfostrar självmordsbombare och terrorister, så kanske man dessutom rent allmänt borde vara lite försiktig med vad man anklagar andra för.

Jag kan garantera att Usama Bin Ladin inte står nära Sverigedemokraternas västerländska och humanistiska grundsyn. Han delar heller inte vår övertygelse om människors lika värde. Faktum är att Bin Laden inte står för något svenskt överhuvudtaget. Tvärtemot bekänner sig ju Usama Bin Laden till ideologin Islam, liksom Mohammed Kharraki själv. Med det uttalande Kharraki gör, sår han bara ytterligare split mellan invandrare från muslimska länder och övriga invånare i Sverige.

Varje ideologi, vilken som helst, måste kunna dömas efter sina företrädare. Islams företrädare i Sverige präglas (utgörs?) av en skock bakåtsträvande fanatiker. Det är helt uppåt arschlet att de nästan aldrig ifrågasätts eller ställs mot väggen. Janne Josefsson hade chansen men vågade inte låta frispråkigheten komma fram. Om han höll igen av egen fri vilja eller på uppmaning av SVT, vet vi inte.

Relaterat:
Ny terrorattack i Pakistan (DN)
Ny offensiv mot talibaner (HD)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s