Om detta må vi berätta

Islam

Idag högtidlighåller vi minnet av terrorattackerna mot USA den 11 september 2001.

Muslimska terrorister kapade då 4 passagerarflygplan, med målet att störta dem i byggnader för att mörda så många människor som möjligt. 2 av planen flög in i de 2 tornen som utgjorde World Trade Center. 1 plan flög in i Pentagon. Det fjärde planet var avsett för Vita Huset, men efter tumult ombord där hjältemodiga passagerare gjorde motstånd mot muslimerna ombord, nådde planet inte sitt mål utan störtade istället på landsbygden, utan att skada någon på marken. Sammanlagt dog 2967 människor. Därutöver dog även de 19 terroristerna, vars minne jag härmed ”hedrar” genom att kalla dem vid deras rätta namn: GRISAR!!!

Hjärnan bakom attentaten, Usama Bin Laden, har sedan dess lyckats hålla sig undan, mycket tack vare starkt stöd från lokalbefolkningen i Afghanistan och Pakistan, kanske också p.g.a. bristande metoder från USA’s och västvärldens sida.

Ingen kärleksfull religion eller ideologi fostrar självmordsterrorister. De fostras i svärdets och underkastelsens religion och ideologi, som går under namnet Islam.

Passande nog lagom till årsdagen, får vi nu uppgifter om att den ”svenske” terroristen Mehdi Gehzali (som det var så ”synd” om eftersom han fick sitta ett tag på Guantanamo) gripits i Pakistan.

Om gripandet även här:
Tidningen Dagens ledare
Enligt Helsingborgs Dagblad handlar det om flera ”svenskar”.
Göteborgsposten hävdar att Gehzali är en av 3 ”svenskar” som gripits i Pakistan.

Annonser

8 responses to “Om detta må vi berätta

 1. Hoppas att grisen får en ärofylld arkebusering.

  Ja inte gör Bin Laden argumentationen särskilt lätt för oss dödstraffsmotståndare. Men kanske vore ett ordentligt, offentligt förnedringsstraff värre för honom än döden?
  //Mod’s anm

 2. Ja, nu får vi tanka regeringsplanet och gå ut och köpa blommor i stora klasar igen. Leve alla ”svenskar” som har kommunismens fadersfamn alltid redo.

 3. Rikard: Läs kommentarsregeln, första raden. Återkom därefter om du vill.

  //Mod’s anm

 4. Nu visar han vem han är!
  Hoppas att svenska politiker vakna ur sin törnrosasömn som tror alla om gott!
  Glöm aldrig vilka som låg bakom morden den 11/9 2001.

 5. Allt man behöver veta om ditt inlägg hittar man i en mening: ”Passande nog lagom till årsdagen, får vi nu uppgifter om att den ”svenske” terroristen Mehdi Gehzali (som det var så ”synd” om eftersom han fick sitta ett tag på Guantanamo) gripits i Pakistan.”

  Jag fullkomligt älskar hur människor envisas med att använda sig av citattecken. Killen är född i Stockholm, uppvuxen i Örebro. Vad i hans nationalitet är det som är så svårt att förstå? Och du kan ju spendera två år av ditt liv inlåst i ett fängelse utan varesig anklagelse, rättegång eller dom. Tortyr eller inte (vilket det finns anledning att tro att han utsattes för med tanke på att den förra administrationen själva erkänt det) är det ett rättsligt övergrepp utan dess like.

  Jag är inte religiös, tvärtom. Fårskockstänket har aldrig riktigt passat mig. Så jag är inte ute efter att försvara islam. Det är den totala okunskapen i dina uttalanden som irriterar mig. När du menar att islam som sådan skiljer sig från de andra större världsreligionerna och baserar detta på Al-Qaedas ideologi säger det mer om din historiekunskap än något annat. Läs lite om Sayyid Qutb så kommer du snart förstå var denna ideologi kommer ifrån och vad som skiljer den från islam i stort. Jag lovar, en bok eller två kommer inte att döda dig.

 6. Felicia,

  Jag förstår att du gillar envisande med citattecken, eftersom du kringgärdar hela min mening (inkl. mina citattecken), med egna citattecken.

  Gehzali är ett typexempel på en person som är så långt ifrån etnisk svensk som det överhuvudtaget går att komma. Svensk medborgare kanske han är, men det kan ju vem som helst bli, utan några som helst motkrav vad gäller att lära sig svenska språket, svenska värderingar eller ens ett uns av svensk historia.

  För andra gången har han nu gripits i områden där krig förts mot terrorismen, och båda gångerna har han varit på fel sida. Bara en idiot kan tro att det är slumpens skördar. En prövning som binder honom till brott och gärningar vore önskvärd, men det här handlar inte om civila förhållanden. För skuld i krigsförhållanden räcker att strida på fel sida (i detta fall terroristers).

  ”Så jag är inte ute efter att försvara islam.”

  Det är värre än så – du är ute efter att försvara en konkret terrorist! Faktum är att du låter som en islamist själv.

  ”När du menar att islam som sådan skiljer sig från de andra större världsreligionerna”

  Alla religioner är unika, således skiljer sig Islam från andra religioner, liksom vilken religion som helst gör. Islam är till liten del religion, till stor del politik och ideologi. För den rättrogne muslimen är Islam en slavisk livsregel som påverkar vardagen intill detaljnivå.

  ”och baserar detta på Al-Qaedas ideologi säger det mer om din historiekunskap än något annat”

  Varför snöar du in på Al-Qaeda? Det finns hur många islamistiska grupperingar som helst som bejakar våld och terror i Islams namn.

  ”Det är den totala okunskapen i dina uttalanden”

  Konstruktiv kritik är välkommen, men jag betackar mig från dina försök till översitteri. Ska du skriva mer här så håll dig till sak och bär dig åt som en vuxen människa. Annars åker du på standard-kommentarsregel.

 7. ”Tro inte att jag (Jesus) har kommit med fred till jorden. Jag har inte kommit med fred utan med svärd.” (Matt 10:34)

  ”Var och en som smädar Herrens namn skall straffas med döden, hela menigheten skall stena honom. Den som smädar Namnet, han må vara invandrare eller infödd, ska dödas.” (3 Mos, 24:16)

  ”Men mina fiender, de som inte ville ha mig (Jesus) till kung, för hit dem och hugg ner dem i min åsyn.” (Luk 19:27)

  Skulle nog inte kalla islam för den enda religionen under svärdet och underkastelsen.

 8. Du sparkar in en öppen dörr, eftersom jag aldrig sagt att t.ex. Bibeln skulle vara fri från våldsuppmaningar. Utvecklingen av västerländsk humanism har inneburit en genomgripande sekularisering av religionen. Samtidigt har den muslimska världen gått baklänges, om än olika mycket (Turkiet modernare än Saudiarabien t.ex).

  Mer intressant än vad som står i skrifterna, är hur dagens syn och utövning skiljer sig åt i gemen mellan kristna och muslimer, och vad som idag ryms inom resp. religioner. Det finns inga kristna självmordsbombare, för att ta ett centralt exempel.

  Islam betyder underkastelse, och du kan ju försöka övertyga mig att det är en slump att Saudiarabien, Islams världscentrum, råkar vara en barbarisk diktatur av medeltida snitt med ett svärd i sin flagga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s