Spam från Lectia AB i SD-mailboxen

Vid ett par tillfällen har det dumpit ner email i den lokala sverigedemokraterna-mailboxen (angelholm@sverigedemokraterna.se) som jag administrerar, från ett företag som kallar sig Lectia AB. Efter diskussion med partikamrater står det klart av fler drabbats av skräpet. Lectia gör reklam för sina föreläsningar om mångkulturen, vilket vid en första anblick kunde varit något intressant.

Man förstår dock per omgående att Lectia inte är ute efter att diskutera några pros och cons, utan att det handlar om ren propaganda för att rädda de nuvarande riksdagspartiernas skinn i invandringsfrågan.

Ett litet ytterligare skrap på ytan visar att några ”intressanta” personligheter står bakom företaget. Bland dessa kan nämnas:

Alexandra Pascalidou: ökänd mångkulturpropagandist sedan ett par decennier. Dock känd även för rasistiska påhopp, t.ex. på den kurdiskättade författaren och frilansjournalisten Dilsa Demirbag-Sten, som av Pascalidou utsetts till högerns favoritblatte (varför sa hon inte husneger direkt, det var ju det hon menade).

Michael Alonzo: f.d. sångare i KSMB och Stockholms Negrer. Ett par citat av Alonzo, enligt Blågula frågor:

”…på ett eller annat sätt – det tror jag man ska göra klart för svenska folket – kommer vi att skaffa oss respekt, va. Frågan är vilket…”

”Vi är invandrare. I Sverige lever det invandrare, och ju mer vi lever tillsammans, ju mindre vi har svenskarna i närheten, ju bättre mår vi.”

”Död, död, död åt alla präktiga blonda vikingar…” enligt en av hans sångtexter från Stockholms Negrer. Bland bandets övriga låttitlar finns exempel som ”Sieg Heil”, ”Negerbollar av stål”, ”Knark e gott”, ”Fy fan svenska flicka”, ”Ikväll ska vi sprängas” och ”En negerleksak”…

Jag tror det räcker så, även om granskningen kunde blivit mycket längre och även fler av namnen bakom Lectia AB kunde varit intressanta att granska.

Lectia AB’s Michael Alonzo i ”högform”, inkl. bemötanden. Särskilt intressant med start vid t.ex. 0.48, 5.58, 6.55 och 8.55.

Annonser

One response to “Spam från Lectia AB i SD-mailboxen

  1. Jag har svårt att glömma Pascalidous reaktion när hon tillfrågades om att Sommarprata. Hon visste inte vad det var för program och visste inte vad det handlade om. Märkligt att en svensk journalist aldrig hört talas om Sommar. Men men. Vi är väl alla olika…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s