"Moderat" muslimsk ledare vill svälta kvinnor

Västvärldens skyddsling, den afghanske presidenten Hamid Karzai, ansedd som en måttfullt muslimsk ledare som tar striden mot talibanerna, har godkänt en lag som ger en make rätt att svälta sin fru om hon inte ställer upp på sex.

Tidigare under 2009 har samme president godkänt en lag som ger en make rätt att våldta sin fru. I den lagen finns också en paragraf som påbjuder att en kvinna skall sminka sig och göra sig fin för sin man.

I protest mod ”kvinnosvält”-lagen har några NATO-länder nu hotat med att dra in sitt militära stöd för Karzais regim. Som bekant tillhör Sverige de länder som hjälper Karzai-regimen, även militärt. Ingenting tyder dock på att Sverige med ett knyst protesterat mot Afghanistans islamistiska, kvinnofientliga politik. Och varför är våra ”feminister” så tysta?

Annonser

2 responses to “"Moderat" muslimsk ledare vill svälta kvinnor

  1. Inte konstigt att Sverige inte klagar, med Muslim,Halal-förespråkaren, Reinfeldt i regeringen !!!!!

  2. Sådan är Reinfelt ja… men skulle Sahlin ta över så lär det, hur omöjligt och otroligt det än låter, bli ännu värre med den saken.

    Lite tvärtom mot dig tycker jag väl iofs att det just därför är konstigt att svenska folket inte klagar mer än de gör. Men en process är i full gång där folk öppnar ögonen. Även om det går långsamt så är något på väg att hända.

    Vi ger järnet för att SD ska nå ett kanonresultat 2010. EP-valet var en god indikation och i kyrkovalet den 20 sept är varje SD-röst mycket betydelsefull.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s