Etniska rensningen i Kosovo etableras

map_serbiaDen höga andelen albaner i Kosovo/Metohija, vilket användes som argument av dem som önskade ett självständigt Kosovo, däribland Sveriges utrikesminister Carl Bildt, har blivit ännu högre. De serber som fördrevs från Kosovo/Metohija under konflikten på Balkan, har i allmänhet inte kunnat återvända. Serbiens utrikesminister beskriver att det största problemet är att de som försöker återvända inte får tillbaka olagligt beslagtagen privat egendom.

Källa: Dagens Nyheter

Sverigedemokraterna var det enda svenska politiska parti som motsatte sig Kosovos självständighet. Icke minst med tanke på hur landet behandlar sina etniska minoriteter, har det visat sig ha varit ett klokt ställningstagande.

Annonser

2 responses to “Etniska rensningen i Kosovo etableras

  1. Äntligen kommer sanningen fram om hur många muslimer det finns i Sverige.

    ”Islamic Centers ordförande Bejzat Becirov har svårt att tro på uppgiften.
    – Om hela EU tillåter halal- och koscherslakt kan Sverige inte stå utanför, säger han. Och det går inte att nonchalera en miljon människors önskemål.

    Källa: http://sydsvenskan.se/sverige/article443571/Religios-slakt-far-inget-EU-undantag.html

  2. En miljon muslimer som är sekulära och tar Islam och sin muslimska bakgrund med en klackspark och som anpassar sig i Sverige, hade inte varit något direkt problem (men så hade de inte heller betraktats som muslimer av ”rättrogna”).

    En miljon fanatiska, bokstavstrogna muslimer, dessutom innanför Sveriges gränser, är däremot ett jätteproblem. Och det är ju sådana muslimer Islamic Centers ordförande uppenbarligen talar om! Jag hoppas han har fel i sin siffra…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s