Polisens förbannade skyldighet är…

… att skydda politiska partiers möten. Använd tårgas, gummikulor, hundar, batonger eller skarpa skott, eller – om ni får det att fungera – använd ”dialog”polis.

Det är inte min utan er uppgift att bedöma vilka medel som behövs för att skydda efterlevnaden av Sveriges grundlag, men de medel som krävs skall också användas. Så viktigt är det uppdrag som ni ständigt misslyckas med – att med framgång försvara mötesfriheten, i Sveriges tredje största stad och på andra håll.

Sverige är ett land som gärna knäpper tredje världens länder på näsan, när politisk opposition hotas och tystas. Med vilken trovärdighet kan Sverige göra det, när inte den egna mattan är sopad? I det här fallet drabbar polisens misslyckande ett svenskt partis valkampanj. Det höjer allvaret ytterligare och kan hota legitimiteten i EU-parlamentsvalets valresultat.

Länkar:
Sdkuriren – pressmeddelande
Sydsvenskan

Annonser

6 responses to “Polisens förbannade skyldighet är…

 1. Lysande!

  Kunde inte ha sagt/skrivit det bättre själv.

  Vänsterns & för den delen många andras ”tankar” om demokrati är att: det är demokrati om du/ni tycker som jag/vi, inte annars.

  Polisen kan vi nog inte räkna med – det är farligt att konfrontera ”människor” på Herrgården (Rosengård).
  Att vara Polis kan vara ett farligt arbete & det är bl.a. därför vi betalar deras lön!

  Jag har själv blivit misshandlad 2 ggr. (inte av Herr Svensson) och haft ett inbrott när jag låg & sov.
  Jag hann knappt anmäla dessa brott innan de lades ner p.g.a. bristande spaningsuppslag.

 2. Det är ett skämt att vänsterextrema får uppföra sig hursomhelst när SD uppträder professionellt utan att våldföra sig på sina politiska motståndare.

 3. Inga tårgas, gummikulor, hundar, batonger eller skarpa skott kommer att tysta folk eller skrämma dem från att visa vad Sveriges majoritet tycker om Sverigedemokraterna!
  Vad tror du detta är ett koncentrationläger?

  kommentarsregel tillämpad på de sista raderna

 4. Lisa1990,

  Varför har ingen lärt dig att mötesfriheten och respekten för andra människors åsikter är något väldigt grundläggande? Faktum är att det är något man lär småbarn! Polisens uppdrag är att skydda politiska partiers möten, vare sig det gäller Vänsterpartiets, Sverigedemokraternas eller något annat partis möten.

  Vänsterns och invandrargängens grundlagsbrottslingar är ungefär lika okrossbara som en skock (möjligen förvuxna) 10-åringar i stålmannendräkt. Jag har svårt att tro att en skickligt genomförd polisinsats skulle behöva innefatta särskilt mycket våld eller leda till förluster i liv och hälsa för vänsterns grundlagsbrottslingar, men som sagt, jag lägger inga värderingar i polisens metoder sålänge de genomför sitt uppdrag inom ramen för svensk lagstiftning.

 5. Lisa1990 du har fått det mesta om bakfoten. Det är Sveriges -minoritet- som stör torgmöten, vänstern har aldrig varit stor i Sverige som tur är. Det är typiskt vänsterbeteende att inte låta folk bilda sig en egen uppfattning utan istället försöka tysta ner alla oliktänkande – ett sånt samhälle är inte jag intresserad av att leva i.
  Där kan du dra paralleller till koncentrationsläger.

  Jag vet vart min röst går, mycket tack vare att extrem-vänstern fått mig att öppna ögonen vilken typ av samhälle jag absolut inte vill leva i.

 6. Självklart vågar vår kära ”POLIS!” inte ingripa och skydda ett parti som värnar om Sverige och svenskar. När denna s.k. ” POLIS” är tystade av våra flata politiker att inte ingripa och skydda SD torgmöten. När dessa ”POLISER” är rädda att förlora sitt arbete ”POLIS i befälställning” om man skyddar stolta SVENSKAR.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s