Stöd SD Television!

Internet spelar en allt större roll i opinionsbildningen, och blir alltmer avgörande i kampen om väljarna. Sverigedemokraternas positioner på internet är framskjutna, bl.a. tack vare partibloggar och Sdkuriren med sina diskussionsforum. Genom olika kanaler på internet får partiet ut sin vision, utan etablerade medias och proffstyckares ständiga vinklingar mot partiet.

Ett projekt som jag personligen tror väldigt starkt på är SD Television! Det är Sverigedemokraternas egen officiella kanal på Youtube. Här presenteras ett ständigt växande bibliotek av videoklipp från möten och intervjuer med företrädare på alla politiska nivåer.

Sverigedemokraterna är inget riksdagsparti än, och har därför inte de ekonomiska resurser som andra partier har. Sverigedemokraterna är fortfarande beroende av eldsjälar och frivilliga bidrag för att hålla jämn takt med, och helst ligga steget före, de nuvarande riksdagspartierna.

Annonser

2 responses to “Stöd SD Television!

  1. Har du det helt godt…?

  2. Ja det är helt ok och hoppas detsamma med dig. Hade dygnet haft sådär 35-40 timmar så hade det varit ännu bättre… lyckades dock posta ett nytt blogginlägg precis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s