Malmös socialistpolitiker saboterar Israelmatch

barkanclassicJag köpte nyligen 3 pavor israeliskt vin av ovanstående sort. Syftet var stödköp, men faktum är att det var så gott och prisvärt att jag kommer köpa det igen även av det skälet. Bilden är skärmdumpad från Systembolagets nyhetsblad för februari 2009.

Den socialistiska majoriteten i Malmö kommuns fritidsnämnd har beslutat att Davis-Cup-matchen mot Israel den 6-8 mars ska spelas utan betalande publik.

Detta måste betraktas som ett rasistiskt beslut, eftersom anledningen är de gästande spelarnas nationalitet. Socialistpolitikernas beslut är en tydlig eftergift för det rasistiska hat mot judar och mot Israel som är på stark frammarsch i Malmö, främst bland invandrare av muslimskt ursprung och bland nämndmajoritetens socialistiska trosfränder.

Det enda rätta och rakryggade hade givetvis varit att spela matchen för publik, med de polisinsatser som behövts för att skydda matchen. Det hade dessutom varit ett ypperligt tillfälle att gripa och lagföra ett stort antal kriminella element som vid upprepade tillfällen deltagit i och, om de får hållas, kommer delta i ytterligare samhällsfientliga våldsamma störningar, av rasistisk och/eller politisk karaktär.

Det internationella tennisförbundet, ITF, riktar kritik mot beslutet.
Yttrat om beslutet på:
Svenska Tennisförbundet
DavisCup’s hemsida
Stark kritik kommer också från israeliskt håll. Bilden av Sverige som fristad för antisemitism har i och med händelsen stärkts, tyvärr måste man säga med rätta.

Uppdaterat 090220:

Riksidrottsförbundet rasar mot Malmösocialisternas beslut.
-Det är oacceptabelt att en lokal fritidsnämnd använder idrottsrörelsen som verktyg för att driva egen utrikespolitik, säger riksidrottsförbundets ordförande Karin Mattsson Weijber. Hon kallar beslutet politiskt och kräver en ny bedömning av fritidsnämnden i Malmö.

Malmös sossar fnyser åt riksidrottsförbundet och vägrar ta rättelse. Att springa islamofascismens ärenden verkar vara högprioriterat. Finns ryggrad nog i Alliansregeringen att ingripa när Malmösossarna bedriver egen utrikespolitik?

Svenska Dagbladet reagerar hårt på ledarplats. Tillfällighet eller sundhetstecken?

4 responses to “Malmös socialistpolitiker saboterar Israelmatch

 1. Bra gjort och bra talat!
  Tack för vintipset, förresten.

 2. Mycket bra skrivet. Jag tackar också för vintipset. Skandal att Malmö Kommunfullmäktige ger efter för icke-demokratiska krafter! Mycket svart dag i svensk historia. En skammens dag.

 3. Hej Patrik.
  Jag tog ett halvårs avbrott från bloggandet, men nu är jag tillbaka iaf. Haha.. Har nu länkat hit också istället för till din gamla blogg.
  Mvh/
  Marwie

 4. Hej Marwie,

  Trevligt att du är åter. Jag har lagt till dig under mina sd-bloggar.

  Jag följer alltid med extra intresse det som rör sig kring SD i Östergötland, eftersom jag själv bott många år i Linköping. Jag vet att läget för SD varit mycket utsatt där på sina håll, men jag vet också att det finns många kämpar som inte viker en tum, och som kommer segra 2010 och vidare framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s