Vänstergrupp försökte mörda ND-topp

afakompisar3
Nationaldemokraternas partisekreterare Vavra Suk utsattes söndagen 8/2 2009 för en feg och brutal gängmisshandel, när 15-20 personer angrep honom med tillhyggen i Hagsätra i södra Stockholm. Polisen betraktar det som mordförsök.

Den vänsterextrema terrororganisationen AFA har tagit på sig ansvaret. AFA som alltså nu misstänkts ligga bakom ett mordförsök på en svensk politiker, deltog i maj 2008 i festligheterna under ”vänsterveckan” på Stockholms universitet, tillsammans med bl.a. Ung Vänster och SSU. År 2007 deltog de i den homopornografiska Stockholm Pride-festivalen, i egenskap av ”beskyddare”.

Jag tycker inte om Nationaldemokraterna som parti, men det ändrar inte mitt förbehållslösa stöd för deras rätt att verka i fred och under ordnade förhållanden som politiskt parti.

Jag är personligen för krafttag mot det politiska våldet, och kan tänka mig en kriminalisering av de grupper som ägnar sig åt politiskt våld, inkl. kriminalisering av medlemskap i och samröre med sådana grupper. Jag utgår från att det blir en fråga som mitt eget partis riksdagsgrupp kommer att prioritera efter riksdagsinträdet 2010.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s