Döm för HMF och om möjligt – utvisa!

palestina
Inte mycket behövs i vanliga fall för att bli dömd för HMF. T.ex. dömdes en man här i Ängelholm i början av mars 2008, för att ha burit ett plakat innehållandes en text med fullt stöd i BRÅ’s statistik: Medans svenska flickor gruppvåldtas av invandrargäng bekämpar SSU rasismen.

Terrorsympatisörer från svensk vänster och muslimska organisationer har vid dagens demonstrationer bränt israeliska flaggor. En grövre förolämpning mot folkgrupp är överhuvudtaget inte möjlig. Funkar inte HMF-lagen i de här fallen, så avskaffa lagen.

Jag kan i sammanhanget upplysa om att kristdemokraten Torsten Lindström väckte en motion i flaggbränningsärendet 2004. Motionen avslogs.

Annonser

14 responses to “Döm för HMF och om möjligt – utvisa!

 1. Israel är ett Land om du inte visste.
  Och man är inte Hamasmedlem bara för att man ogillar Israels Folkmord.

 2. Bara att instämma, Sverige håller på att förvandlas, precis som resten av europa, till en del av detta blivande khilafah. Vi har en ENORM muslimsk invandring, och våra nyttiga idioter (tack Lenin) – dvs Sveriges samtliga radikaler, och våra likaledes vänstervridna journalister, de ”identifierar” sig med islamisterna. Israel idag – resten av världen imorgon. Det ÄR tydligt att se, men media och våra kära socialister sticker ner huvudet i sanden och hoppas att de ska få en fin position i det framtida muslimska europa. Fools…

 3. Skönt att du inte är antisemit åtminstone, du verkar ha mycket nog ändå…

  Jag kanske är en idiot som låter ditt anonyma enradsinlägg stå kvar, men kom gärna tillbaks hit och utveckla ditt resonemang, om det nu är något du kan stå för.

 4. Pether85,

  Det är historielöst att kalla Israels självförsvarsaktion för folkmord, men det är exakt terroristorganisationernas retorik som du kopierar. Men bra att du erkänner Israel som ett land.

  Olbap,

  Vänstern passar i nuvarande krigssituation på att röstfiska bland muslimska grupper genom att vädra sitt Israelhat riktigt ordentligt. Men någon fin position i ett islamiserat Europa skulle de aldrig få, utan rödingarna låter sig här förledas in i ännu en Molotov-Ribbentropp-liknande pakt, som kommer sluta likadant.

  Den nuvarande ”pakten” är egentligen en paradox, eftersom det enda gemensamma islamism och socialism har, är den gemensamma fiende som bär namnet västerländsk demokrati.

 5. Borttaget av bloggägaren.
  Jag tänker inte låta dig använda min blogg för att kalla judar för ”cancersvulst”. Visa dig aldrig mer här.

 6. Hadith och Koranen är entydig om judarna. Muslimer har hatat judar ända sedan judarna i Khaybar bad muhammed att dra, när han påstod sig vara “deras” profet.
  Med andra ord, “Palestinierna” har själva orsakat detta. Staten Israel har ingenting med saken att göra, hur förklaras annars Hajj Amin al Husseini, stormufti av jerusalem, som under hela 20/30 och 40-talen uppviglade till hat och mord på judarna och bodde i Hitlertyskland, umgicks med Hitler, och välsignade alla muslimer som slogs mot de allierade på tysklands sida? Eller massakern i Hebron på judar 1929.

 7. Gaza under Hamas är en av Hitlertysklands tentakler in i våra dagar. Israels självförsvarsaktion kommer att fullföljas, och de Hamasledare som överlever bör efteråt ställas till svars för vartenda oskyldigt offer som krävts i kriget, såväl palestinska och israeliska.

  En god nyhet idag, som ev. kan förkorta kriget: Hamas raketchef Amir Mansi har dödats, vid en israelisk markinsats.

 8. Patrik Ohlson: Israel är en ockupationsmakt och har som sådan inga rättigheter alls, endast skyldigheter mot det folk de ockuperar. Något de ignorerat i alla år. Ett ockuperat folk har inga skyldigheter alls mot sin ockupant utan all rätt att göra motstånd. Något palestinierna gjort i alla år. Och kommer att fortsätta med.

 9. Nej Nicklas, ingen har rätt att skjuta raketer mot ett annat lands civilbefolkning. Ett styre som beordrar sådant, drabbas helt logiskt av krig.

  En palestina-arabisk stat i Gaza och Västbanken har aldrig varit längre bort än nu, som en följd av det våld och den terror du uppmanar palestina-araberna att fortsätta med.

  Du som är socialist och för folkomflyttningar åtminstone sålänge de sker med Sverige som mål, vad anser du om arabvärldens bristande förmåga att ta emot palestina-arabiska flyktingar?

 10. Jo Patrick, om den ockuperade befolkningen inte kan komma åt ockupantens militära mål pga att de befinner sig massor av kilometer för långt bort för det ockuperade folkets klena beväpning eller för att ockupanten befinner sig i luften, har man all rätt att angripa vilka mål som helst.

  Det önskvärda vore ju att det inte skedde, men så gör. Jag hade fan inte gjort skillnad på mjuka och hårda mål om Sverige varit ockuperat, hade du, herr Sverigedemokrat?

  ”En palestina-arabisk stat i Gaza och Västbanken har aldrig varit längre bort än nu, som en följd av det våld och den terror du uppmanar palestina-araberna att fortsätta med.”

  Fel. På grund av den statsterror Israel av ideologiska skäl bedriver och som du stödjer, mot all logik. del av inlägg bortplockat, med hänvisning till allmänna regler för debatter

  Och vem har sagt att jag är för ”folkomflyttningar”? Ta och kolla upp vilken sorts socialist jag är innan du sätter etikett va? Jag är frihetlig och ingen jävla stalinist. Hela världens förmåga att ta emot palestinsk-arabiska flyktingar är beklaglig.

 11. Patrik jag ser att figuren och vänsterrasisten Nicklas Eriksson figurerar på din blogg! Gör dig själv en tjänst Patrik, släpp inte igenom denna vänsterrasists kommentarer! Denna vänsterrasist är den som ligger bakom den förolämpning av mig där han kallar mig för HUSNEGER! En avskyvärd människa som inte har respekt för andra människors åsikter och som inte skäms för att vara en vänsterrasist! Individer som Nicklas ska inte ges tillfälle att propagera för sin vänsterextrema flum ideologi!

  Hälsningar

  Dragan

 12. Nicklas,

  Ang. stycke 1.
  Regler som tillåter godtyckliga mord på civila finns bara i någons sjuka fantasier. Dessutom är det ju just nu så att Gaza kryllar av israelisk militär – ändå fortsätter raketangreppen mot civila mål i Israel, om än i minskande omfattning, efterhand som Hamasterroristerna nu drivs mot kapitulation.

  Ang. stycke 2.
  Du kanske varit billig nog att döda fiendens barn. Hade jag inte hittat bättre mål än så, så hade jag avstått.

  Ang. stycke 3.
  Jag har plockat bort dina förolämpningar. Vill du skriva mer här så får du avhålla dig från sådant och debattera istället. Ang. det andra:
  Du har precis suttit och försvarat att civila män, kvinnor och barn utses till måltavlor i krig, och nu kallar du aktivt försvar mot sådant för ”statsterror”. Kommentarer överflödiga.

  Ang. stycke 4.
  Är man för massinvandring till Sverige så är man för åtminstone en sorts folkomflyttning. Jag har inte sagt vilken sorts socialist du är, och du får vara vad du vill. Jag nöjer mig med att bemöta det du skriver.

 13. Dragan, tjena

  Folk som inte håller med mig får gärna debattera på min blogg, men de som bryter allmänna debattregler vill jag helst inte ha här. Det gäller även om de begått sådana brott på andra bloggar.

  Jag såg ditt tips precis efter att jag svarat Nicklas, så jag låter det därför stå kvar för den här gången. Som du ser har jag dock rensat det värsta i hans inlägg, tillsammans med en varning.

  Pether85 har jag blockerat, den första blockeringen hittills under 2 års bloggande. Den som begår solklara lagbrott i skrift, blockeras nämligen utan varning.

 14. Om man ska debattera Israel-Palestina,måste man kunna sin historia,det tycks dina meningsmotståndare sakna totalt. Hade Hamas haft Israels krigsmakt, ochIsrael Hamas hade Israel varit jämnat med marken innom 24 timmar.Hamas skall krossas,sedan kan Israel och Palestinierna ta upp givande fredsförhandlingar.Vänstern och deras journalister har nu visat vilka som är nazister i dagens Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s