Våldsam attack mot FrP-demo för Israel i Oslo

Propalestinska våldsverkare angrep på torsdagkvällen en solidaritetsmanifestation för Israel, med bl.a. flaskor, raketer och brandbomber. Manifestationen var arrangerad av Norges största oppositionsparti Fremskrittspartiet, vars politik på de flesta områden är snarlik Sverigedemokraternas.

Fremskrittspartiets partiledare Siv Jensen som var talare vid manifestationen, tillika statsministerkandidat i det kommande stortingsvalet, har även mottagit mordhot i samband med händelserna. Hon försäkrar att hon inte kommer låta sig skrämmas, och utlovar att FrP kommer ge sitt fortsatta stöd till Israel.

Polisen satte in tårgas och grep 27 våldsverkare. 5 polismän skadades. Propalestinierna krossade, liksom sina föregångare under kristallnatten 1938, ett stort antal fönster.

Den som vill kan, liksom jag gjort, skicka några rader till våra bröder och systrar i FrP, för att visa vårt stöd. De nås på email frp@frp.no, eller använd deras kontaktsida: http://www.frp.no/Innhold/FrP/Kontakt_oss/?folderpagesize=20

Uppdaterat:

Norsk polis bekräftar under fredagsförmiddagen många gripna, varav de flesta utländska ungdomar. Om rättssamhället fungerar som det ska, väntar nu kännbara straff för dessa, och där så är möjligt utvisningar av våldsverkare och deras familjer.

Annonser

2 responses to “Våldsam attack mot FrP-demo för Israel i Oslo

 1. Händelserna i Norge bekräftar bilden av islamisterna som våldsfixerade antidemokrater som inte respekterar de lagar och regler som råder i den civiliserade världen.

  Den verkliga sanningen om Hamas är att det är en vidrig terrororganisation som mördar oliktänkande palestinier från ex. al Fatah.

  Obs, mycket starkt material!, mods anm

  Mycket falska och galna de där Hamas-terroristerna.

  UncleBob

 2. En riktigt otäck film, men den stämmer överens med vad ögonvittnen berättat om hur det gick till, främst under en period strax efter Hamas segerval, när de skulle visa Fatah vem som ”bestämde”.

  Muslimer mot muslimer ja… men problemet med Islam är knappast att det skulle vara en nyanslös monolit, för så är inte fallet. Problemet är däremot ofta att de som börjar se ljuset och få upp ögonen ofta får dem slutna igen, ibland för gott, när den fanatiska omgivningen inser att de sett något de inte borde se, att de sett något som går emot deras version av Allah och den heliga Quran.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s