SDU polisanmäler 243 riksdagsledamöter

atombombDen 21 november 2008 går till historien som en svart dag i Sveriges historia.
Genom undertecknandet av Lissabonfördraget, som innebär att beslutandemakt flyttas från Sverige till EU, kan de 243 riksdagsledamöter som röstat för undertecknande av fördraget, gjort sig skyldiga till grundlagsbrott.

Beslutet bör vara olagligt och falla under 19 kap. §1, brottsbalken, om högförräderi:

Den som, med uppsåt att riket eller del därav skall, med våldsamma eller eljest lagstridiga medel eller med utländskt bistånd, läggas under främmande makt eller bringas i beroende av sådan makt eller att del av riket skall sålunda lösryckas, företager handling som innebär fara för uppsåtets förverkligande, dömes för högförräderi till fängelse i tio år eller på livstid eller, om faran var ringa, i lägst fyra och högst tio år.

SDU kommer i enlighet med denna paragraf att polisanmäla de 243 riksdagsledamöter som röstade Ja till Lissabonfördraget. Jag har markerat den del av lagtexten som jag uppfattar som mest applicerbar i det här fallet.

Övriga länkar:
Lissabonfördraget enligt Wikipedia
Svenska Dagbladet
Helsingborgs Dagblad
Den partipolitiskt obundna folkrörelsen Nej Till EU

Ps. 54 riksdagsledamöter var inte ens på plats vid den här extremt kritiska omröstningen för Sveriges framtid. Detta nämns på något ställe i massmedia, men problemet som sådant uppmärksammas inte. Jämför med tomma-stol-situationen som uppstod i vissa kommuner för Sverigedemokraterna, när väljarna 2006 röstade in oss fastän vi lokalt saknade kandidater. Då stod journalisterna minsann på kö för att skriva reportage.

Annonser

5 responses to “SDU polisanmäler 243 riksdagsledamöter

 1. Tja… – Det vore ju himla häftigt att i domstol få bekräftat att Wi lever = ”dör” som människor/medborgare i en Demon-Krati 😈 – i mitt kära fosterland Sverige i dags dato, tyvärr tyvärr… 😥

 2. PS. På tvärs med ”Lev i Frihet” ❗ – eller ❓ DS.

 3. Det är väl inte så sannolikt att dom skulle falla mot de 243 och att beslutet därmed som följd rimligen skulle ogiltigförklaras, men motivationen finns där onekligen. Den som anser att så icke är fallet, är välkommen att försöka motivera sig.

  Det ska bli intressant att se hur långt polisanmälningarna kommer nå och vad motivet kommer vara för att inte fortsätta mot fällande domar.

 4. Sossekvinnan Eva-Britt Dahlström (s) i Karlskrona i Blekinge spårar ur på sin sosseblogg:

  http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1651&blogg=28040

  ”Sverigedemokrater göre sig icke besvär på min blogg!

  Söndag den 23 november

  SVERIGEDEMOKRATER GÖRE SIG ICKE BESVÄR PÅ MIN BLOGG!

  Det har på senaste tiden kommit några inlägg från sverigedemokrater på min blogg.

  Jag vill att alla ska veta att i fortsättningen kommer jag inte att varken besvara eller låta några inlägg vara kvar som kommer från sverigedemokrater.
  Om de mot förmodan tror att de ska kunna vinna framgångar och försöka använda min blogg till att få ut sina budskap kommer det att vara fullständigt omöjligt.
  Jag debatterar i fullmäktige och andra folkvalda församlingar.
  Min uppfattning är fullständigt klar:
  Ni är och förblir ett främlingsfientligt odemokratiskt parti, och försök inte få det till att ni på något sätt skulle vara något annat än just det.
  Försök inte heller vinna framgångar på min ståndpunkt i Lissabonfördraget.

  Jag är inte främlingsfientlig, ej heller mot EU, däremot är jag kritisk OCH står så långt man kan komma överhuvudtaget från sverigedemokraternas politik.
  Hälsar
  Eva-Britt

  2008-11-23, 22:05 Permalink
  Andra bloggar om: Främlingsfientlig politik”

  Kan någon ta ner denna primadonna på jorden? Hon har som synes även stängt av kommenteringsfunktionen till blogginlägget. Har sossarna fått hybris? Vem tror hon och sossarna att de är? Är det så här socialdemokraterna ”tar debatten” med sd? Jag tackar, jag…

 5. Patetiskt. Varför är man överhuvudtaget politiker om man har en så kvävande och generaliserande syn som Eva-Britts? Mår hon överhuvudtaget riktigt bra?

  Hon borde förresten stryka ”Sverige”, så det istället blir ”Demokrater göre sig icke besvär på min blogg”.

  Men socialisterna får lägga upp taktiken precis hur de vill, så länge de håller sig inom lagen. De kan dock räkna med att vi sverigedemokrater kommer upplysa väljarna om deras beteenden under mandatperioden. Väljarnas dom faller som bekant nästa gång i september 2010, med förhoppningar om en nyttig försmak i EU-parlamentsvalet 2009.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s