Vänstern i nya hatbrott mot sd-politiker

Det här klistermärket plåtades av sd-sympatisörer i samband med att vänstern skändade demokratin i Malmö lördagen 18/10. Den får symbolisera ämnet i detta inlägg.

Jonas Millard, kf-ledamot för Sd i Örebro och SDU Örebros ordförande Robert Boström fick den gångna natten sina bostäder vandaliserade av slödder på vänsterkanten. Bl.a. fick de riksdagsvänsterns s.k. ”argument” mot Sd nedklottrade på sina ytterdörrar. Hos Jonas Millard kastades dessutom en stor sten in genom fönstret, dock utan att träffa någon inne i huset. Hans 2-åriga dotter var lyckligtvis hos sin mamma vid tillfället.

För att komma till rätta med det demokratihotande vänstervåldet behövs en helt ny strategi, och det är vad jag anser att vi i Sd borde kräva och sätta som en av de översta frågorna på dagordningen när vi om ett par år når riksdagen och kan väcka motioner och öppna frågor på riksnivå. Detaljerna får förstås sedan utformas av sakkunniga inom SÄPO och polisen, vars uppgift blir att lösa de problem vi politiker uppdrar åt dem att lösa och som vi ger dem medel och resurser till för att klara uppgiften.

Den här sortens händelser har givetvis också tydliga samband med den hat- och hetsretorik som ständigt bedrivs mot Sd i media och av riksdagspartiernas politiker, särskilt de på vänsterkanten. De bär en tung del av ansvaret för händelseutvecklingen och bör ställas till svars. Detta gäller särskilt den sorts ”politiker” (de är inte värda att kallas det) som vi ser i främst Vänsterpartiet, vilka applåderar och öppet engagerar sig i lagvidrigheter riktade mot Sverigedemokraterna, nu senast i samband med Sd-möten i Malmö. Sysslar man med sådant så hör man inte hemma i folkvalda församlingar, utan bakom lås och bom.

Jag har aldrig drabbats av politiskt våld personligen. I alla fall inte än. Jag har dock tänkt igenom situationen på förhand och även diskuterat risken med min familj. Skulle det hända så kommer jag inte ge vika, allra minst om det kommer från sådant vänsterslödder som det handlade om även denna gång.

Om händelsen i Nerikes Allehanda.
Robert Boström skriver själv om hatbrottet mot honom.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s