Ännu ett censurerat inlägg

Bloggen annarkia tålde inte nedanstående kommentar, skriven av mig den 24/8 -08, utan hänvisade flyktigt till sina kommentarsregler. Vad står det i dem då? ”Åsikter som skiljer sig från mina undanbedes” kanske?

Calle säger som det är. Retoriken är föråldrad.
Vi kan gärna prata historia och ursprung men då ska det vara faktamässigt korrekt och inga partier ska komma undan. Moderaterna hade nazister i riksdagen till 1994. Socialdemokraterna hade ett par decennier tidigare rashygien och lobotomi på programmet. Vänsterpartiet har fortfarande (!) inte tagit avstånd från kommunismen, i vilken partiet har sina rötter.

Sd-banden till BSS är en ”sanning” som bestämts av propagandaorganet Expo. En av sd-grundarna Johan Rinderheim, som nyligen avgick ur Sd, har ofta anklagats för tidigare aktivitet i BSS – vilket han förnekar! Enligt min uppfattning var Sd’s svagaste period inte i starten, utan omkring ca 91-94. Hugg där, den som finner belägg.

Skulle Sd’s framgång vara beroende på konjunkturnedgången och dess effekter? Sd’s ökning har pågått närmast linjärt under en mycket lång period som sträcker sig över konjunkturcykler. Jämförbara norska Frp har haft enorma framgångar under Norges troligen starkaste ekonomiska period någonsin. Slutsatsen om framgångar för Sd och liknande partier p.g.a. dåliga tider, stämmer alltså inte alls.

Den som är rädd för Sd i Sveriges riksdag kan upplysas om att Frp befunnit sig länge i stortinget och nu aspirerar på regeringsmakten 2009. Dansk Folkeparti kan vara på väg mot samma håll i Danmark. Vad föreslår svensk vänster i skenet av den verkligheten? En ny järnridå längs Sveriges västgräns?

Den nämnde lokale Sd-företrädaren, f.ö. med iransk påbrå, anklagas för att ha kopierat NSF-propaganda – en anklagelse som inte kunnat bekräftas och som företrädaren själv nekar till. Dock är det han skrev inte förenligt med partilinjen och ärendet har behandlats av partistyrelsen.

Sd’s invandringspolitiska program förespråkar en restriktiv invandringspolitik av en sort som redan är etablerad i de flesta av Europas länder. Sd’s syn på invandringspolitiken är en öm tå, eftersom den går stick i stäv med etablissemangets politiskt korrekta pladderhumanism.

Rädda Barnen och Amnesty gör ett allvarligt misstag om de kritiserar politiska partier, eftersom de skall vara politiskt neutrala enligt sina egna riktlinjer.

Annonser

2 responses to “Ännu ett censurerat inlägg

  1. o/t Nu har jag äntligen fått tummarna ur och lagt till dig i mina favoriter på Antiism…kolla i högerspalten på min sida.

    /Jorma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s