Några ord om HBT-maffian

Det brukar skrikas ”homofobi” så fort någon vågar ta ordet ”HBT-maffian” i sin mun. Denna finns dock i allra högsta grad och lever i välmåga, väl representerad i maktfullkomlighetens korridorer, alltifrån RFSL till riksdagspartierna. HBT-maffian har egentligen väldigt lite att göra med majoriteten personer som har läggningarna homosexualitet, bisexualitet och transvestism, utan är en elitistisk grupp makthavare med en smal, politisk agenda.

Företrädare för HBT-maffian har under de senaste dagarna manifesterat sin psykotiska skräck för Sverigedemokraterna genom ett par utfall, där absurda beskyllningar och felaktigheter haglat mot partiet. Surfande på grädden av HBT-moset har en miljöpartist passat på att föreslå Pridefestivaler i svenska skolor (!).

Först ett par kommentarer på en artikel från den s.k. gay- och queersiten QX.

Rubriken är ”Sverigedemokraternas homofobi syns inte utåt”.

Det är ju så att någonting som inte finns heller inte syns, varken utåt, inåt eller i någon riktning. Oavsett om det stämplas som homofobt eller inte, så kommer jag fortsätta ha åsikter i ”HBT”-frågan som nära återspeglar mitt partis inställning, eftersom jag

* anser att homosexuella inte ska vigas enligt den traditionella kyrkliga vigselakten (däremot inte mig emot om de har en egen tradition, i kyrkan om de så vill, och med i allt väsentligt med samma juridiska rättig- och skyldigheter som för heterosexuella par),
* kommer fortsätta föra de adopterade barnens talan – inte HBT-maffians (= vuxna människor som gärna och högljutt för sin egen talan) – i frågan om homosexuellas rättigheter gällande barnadoptioner,
* anser att homosexuella ska ha samma rättigheter som andra människor, men självklart ska ingen ha rättigheter på andras bekostnad.

Artikelns intervjuobjekt är Fredrik Malm, medarbetare till det regimfinaniserade, kommunist/brottsanstuckna propagandaorganet Expo. Han tillåts utan minsta ifrågasättande ösa galla och lögner som hörts 1000 gånger förut utan att någonsin bekräftas, över Sverigedemokraterna. Det är Expos gamla tjat och nidbild om Sd’s påstådda historia som åter bubblar upp – den klassiska propagandablandningen av sanningar, halvsanningar och lögner.

Malm erkänner att den påstådda ”homofobin” inom Sd inte syns utåt, men att den finns ”internt” i partiet. Malm kan formeln för hur man misstänkliggör andra människor och grupper = Man sprider en felaktig bild om en grupp människor, under ett tyst samförstånd om att påståendena om gruppen inte i grunden skall ifrågasättas, d.v.s. precis sådant misstänkliggörande som HBT-företrädare anser (ibland med all rätt) att homosexuella utsätts och utsatts för.

Malm tar upp citat från Björn Söder och kallar det homofobiskt, eftersom Söder väljer att kalla Pride för ett homosexevangemang. Ja inte är det väl ett heterosexevanemang? Om så varit så hade samma krafter som nu hyllar Pridespektaklet istället ropat ”Bort med porren från våra gator!”. Anklagelsen att Söder skulle ha jämfört pedofili med homosexualitet har hörts förr och är fortfarande lika fel, oavsett hur mycket den upprepas. Sammanhanget gäller 2007 års Pridefestival där annonsering förekom som barnrättsorganisationen Ecpat ansåg talade till pedofiler. Söder tog upp problemet på sin blogg och hans uttalanden finns kvar svart på vitt i hans bloggarkiv.

Malm tar även upp vad insändarskribenter (förmodligen på Sdkuriren) skrivit om Islam. Sdkuriren tillåter en fri debatt som faller inom den yttrandefrihet som HBT-lobbyn, Expo och andra krafter vill inskränka, men som vi sverigedemokrater alltid försvarar. Att Malm väljer att prata om Islam i HBT-sammanhang, utan att ta upp vanlig muslimsk syn på homosexualitet och vad Koranen säger om hur homosexulla skall behandlas, framstår närmast som hyckleri.

I en artikel i Aftonbladet går ett antal mindre vetande ”HBT-personer” emot FRA-lagen (av 2 möjliga ståndpunkter för och emot är chansen att välja rätt fastän man inte förstår frågan, som bekant 50%… och här hamnar de ju förvisso på den rätta halvan). De är rädda att Sd, efter att tilldelat partiet ett par mantraliknande beskyllningar med Expo-avsändare, vid ett riksdagsinträde ska få insyn i uppgifter som Sd inte skulle kunnat få insyn i utan FRA-lagen, och att Sd skulle använda detta emot homosexuella personer. Rena paranoian.

I samma andetag påminner de om att Pridefestivalen för fem år sedan attackerades av någon grupp (oklart vilken) och att deltagare misshandlades. Här är det på sin plats att påminna om vilka Pridefestivalen välkomnade i festligheterna så sent som 2007. Då var den bekängade våldsvänstern (AFA) inbjuden och på plats, vilket Pride-arrangörer inte såg något fel i. Efter hot om indragen sponsring från ett par större företag, såg sig Pridearrangörerna tvungna att porta AFA, som dock fortfarande ser sig som festivalens beskyddare (behöver man ovänner om man har sådana vänner?).

För att knyta ihop detta. Homosexuella har rätt att engagera sig för sin sak och att organisera sig, precis som andra grupper i samhället. De har all rätt till sitt RFSL. Felet ligger inte i att den organisationen existerar, utan i hur den agerar och i hur debatten kring HBT-frågor likriktas till en enda accepterad uppfattning som alltid per automatik skall ligga HBT-personer till fördel, eftersom de anses ”förtryckta” av samhället och dess medborgare.

Det finns homosexuella som liksom de flesta heterosexuella önskar vara diskreta och hålla sin sexualitet som något fint personligt, delat endast med en partner eller med ingen alls. Det finns homosexulla som ogillar Pride och liknande jippon som exploaterar mänsklig sexualitet. Det finns homosexuella som vill att RFSL istället för att överbetona PK-frågor om kyrkliga äktenskap och barnadoptioner, skall beröra frågor i deras vardag. Det finns homosexuella som menar att det absolut största hotet mot dem i framtiden, är Islams ökande makt i Sverige och Västvärden.

De som bäst värnar dessa fritt tänkande människors intressen, oavsett deras sexuella läggning, är inte RFSL utan Sverigedemokraterna. De är varmt välkomna till oss.

Annonser

One response to “Några ord om HBT-maffian

  1. Det finns homosexuella som liksom de flesta heterosexuella önskar vara diskreta och hålla sin sexualitet som något fint personligt, delat endast med en partner eller med ingen alls.

    Jävligt sant! SD forever!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s