Socialist ber fanatiska muslimer resa hem

Socialistisk Folkepartis ledare Villy Sövndal gick i veckan till häftigt angrepp mot den fanatiska muslimska organisationen Hizb-ut-Tarir, som finns organiserad i bl.a. Danmark. Sövndal yttrar att dessa har kommit till fel land och uppmanar tokstollarna (tosserne) att resa hem, till t.ex. Saudiarabien eller Iran. Hans uttalande står inte för sig själv, utan ska ses som en del i den danska debatten där problemet med islamism och muslimsk fanatism tas på stort allvar i stort sett i alla politiska läger.

Även om den danska vänstern har varit litet sen att inta en kritisk hållning till Islam, så har detta inte mycket att göra med vänster-höger-skalan. Muslimer är heller inte mindre fanatiska och intoleranta i Sverige än vad de är i Danmark (möjligen är det rentav ännu värre här). Frågan som ska ställas är givetvis varför debatten förses med lock i Sverige men inte i Danmark, och varför svenska politiker saknar den ryggrad som danska politiker har. Det kan inte vara så att man måste vara sverigedemokrat för att inse att så är fallet.

Annonser

3 responses to “Socialist ber fanatiska muslimer resa hem

  1. Bloggen ”Högerkänga” är under det senaste dygnet utsatt för en kampanj och fungerar endast sporadiskt!Löser sig inte problemet inom rimlig tid kommer vi till vänsterpackets och muslimslöddrets förtret att lägga över till en egen server i ett land som EJ låter det fria ordet tystas av det politiskt korrekta patrasket och dess fega medlöpare!Kampen den fortsätter med förhöjd styrka!

  2. Tänkte uppdatera min förra kommentar men schabblade bort den… skriver en ny.Såhär står det just nu när man försöker komma åt din blogg:”Denna blogg bryter mot Bloggers användningsvillkor och är endast öppen för skribenter”Det säger ingenting om den verkliga orsaken. Jag läste aldrig din blogg i detalj, men om det handlar om de Muhammedteckningar du publicerade, så har blogspot sprungit islamisters ärenden och skändat yttrandefriheten. Kunde det bekräftas som orsak, så borde varje demokratisk bloggare överväga migration till annan bloggsajt där yttrandefrihet råder.

  3. Jag har följt ärendet litet, och ser idag att din blogg är kvar, till synes oförändrad. Det har också givit mig tillfälle att granska den litet. Vill du ha en kort recension så kan jag säga följande:Kvaliteten på din blogg varierar kraftigt. Från underfundiga fullpoängare som ”Full fart framåt – med öppen bogvisir” och Billström/Kermit-liknelsen, till lågvattenmärken med nedvärderande rasliknelser (den osminkade sanningen) som både spelar svenskfientliga krafter i händerna, sårar folk p.g.a. deras medfödda utseende, och skapar full förståelse för varför google ger dig varningssignaler.Ge inte avkall på din stil och ditt starka språk, men ställ in siktet lite bättre så du bara träffar målet, utan att samtidigt krossa allt inom 10 mils avstånd.Tag mitt råd eller gör som du vill, inkl. att ta konsekvenserna. Det är fritt land som det brukar heta, åtminstone än så länge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s