100000-tals palestinier tågade emot fred.

Terrororganisationen Hamas, tillika den svenska vänsterns gullegris, fyllde idag 20 år. Under Islams och islamismens gröna flaggor och banderoller, tågade var fjärde Gazabo under dagen mot Katibatorget, där Hamas ledare, Hitler-gestalten Ismail Haniya, höll ett, i vanlig ordning, hatspäckat tal mot judar och mot Israel. Haniya uppmanade till ”motstånd och helig kamp” och förkastade varje försök till förhandlingslösning med Israel. Enligt terrorledaren är utbyten av ”leenden och små skratt med judarna”, fel väg för att lösa konflikten. Istället ska det till mer våld och terror, vilket han kallar för ”motstånd”.

Israel/Palestina-konflikten må vara komplex, men så länge Hamas har makt och inflytande är en hållbar fred omöjlig. Först när Hamas och andra terrororganisationer kastrerats, kan det finnas utsikter till en hållbar fred. En sak till måste ändras. Palestiniernas återflyttningsrätt, som även FN stödjer, måste rivas upp. En enkel titt på nuvarande och framtida demografiska aspekter visar att det annars inte skulle bli en judisk och en palestinsk stat som alla seriösa fredsförslag föreslår, utan istället 2 palestinska stater.

Annonser

One response to “100000-tals palestinier tågade emot fred.

  1. Johan Andersson (SD Blogg)

    Helt rätt Patrik.Deras ”rätt” att ”återvända” (trots att de aldrig ens bott där) är ett svepskäl för att utplåna Israel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s